Vad jag har beställt!

Gjorde en beställning från HM igår. Blev en klänning, t-shirt och en bikiniöverdel allt detta gick på endast 185kr. 

Grattis Mallan!

Grattis på födelsedagen mallan! På måndag ska du få höra min ljuva röst när jag ska sjunga för dig!

Tänkte även skriva att jag är så otroligt glad att jag fått lära känna dig min lilla mallisbrallis!

GRATTIS! ♥


Saturday

Vaknade tidigt imorse av en flugjävel i fönstret, hata flugjävlar!!! Aja, idag drar jag till valbo med mamma och pappa ska nämligen köpa en keps. Hoppas den jag vill ha finns!!

Gårdagen var som vanligt skola fast hade bara en vanlig lektion som var svenska sen gick halva mattelektionen till att äta marängswiss! Sen efter det blev det lunch och dra till Göransson på mässa. Där hade vi en uppgift vi jobbade med, jag jobbade med mallis och soffan! Sen drog jag och Sofia hem med tjugo över tvåan vilket var skönt fast fick åka statsbuss? Lite liten kan man tycka men det blev inte så mycket folk kvar på den när vi hade passerat Årsunda. Sen resten av dagen degade jag vid datorn kikade serier osv!

Följ mig på Twitter!

Klicka på bilden och kom till min twitter där jag är lite mer aktiv när jag inte har tid att blogga.

2012-03-21

Tänkte skriva lite kort om denna dag! Dagen började med att gå upp sju sen åttabussen till viken. Skola sen då där vi hade matte, samhällskunskap och idrott! Hade ingen Franska SÅ skönt! Fick redan på lite omdömen på idrotten ligger på ett B!! OMG SOO HAPPY! Trodde det inte var sant när vårna idrottslärare sa det, blev så himla glad! Hon sa att jag hade överträffat mina egna och hennes förväntningar på mig och att jag jobbade på bra på lektionerna osv! Det gjorde seriöst min dag! :D sen efter idrotten drog jag till skolan köpte en smil i kafeterian är skyldig soffan två spänn. efter det till klassrummet hängde där ett litet tag innan jag gick ut i solen med Anna och Denise ett tag innan vi tog våra ben och gick till Enen där bussen sedan anlände.

Sedan väl hemma kom mormor hem hit med nybakt otroligt god limpa som bara hon kan göra! Älskar den så jag åt limpa så sedan efter en halvtimme när det var mat var jag inte alls hungrig....-.- efter det drog jag och mamma fram till frissan där hon fick ta ett hårprov som hon ska testbleka eftersom jag funderar på att gör lite slingor i mitt för tillfället relativt mörka hår! Sen har det inte hänt så mycket mer under denna dag. Hejdåå!
Ååååh en härlig sommarbild!

Musiktips!


lite om vem jag är

Jag är en tjej från färnbo som döptes till Karin Johanna Hellström som föddes den 21 februari 1995. Jag bor med mina två föräldrar och min storebror som blir 21år i år. Rätt så normal fast onormal familj därför jag är som jag är kanske? Vi har alltid bott i samma ljusgula hus här i färnbo. Men tillbaka till hur jag är som person. Själv skulle jag beskriva mig själv som blyg och rädd för konfrontationer. Hatar att delta eller käfta i en bitchfight eller liknande. Har varken stake eller vokabulär för det. Det finns "tillfällen" som jag kallar dom som det går att bitchfighta, men det skulle inte gå om det var just under dom "tillfällena". Sen en ovana som jag har är att jag alltid konstant tänker på vad folk tycker om mig. Hatar den känslan när man tror att folk tror att man är en hjärndöd person som bara hänger efter andra. Eller att folk tror att man är mobbad. Hatar känslan då man får dom där dömmande blickarna. Oftast ignorerar jag dom för stunden men sen tänker jag på dom innan man somnar typ "vad vill den personen mig?" fast jag inte ens känner personen i fråga?

Jag vill visa mig som en positiv person därför tas jag inte alltid seriöst och om jag försöker vara seriös om nått får jag nästan alltid till svar "Är du sur eller?". Sen så skrattar jag ofta bort saker som kanske inte ska skrattas bort? Men använder just skrattet för att inte allt ska vara så seriöst. Visst jag kan vara seriös med mina vänner men inte alltid vid alla tillfällen. Men jag tror att det funkar som en skyddmekanism på något sätt också eftersom jag ofta inte vill säga vad jag tycker om saker eftersom jag är rädd att jag säger fel. Och jag känner att det kan vara fel om man delar för mycket eftersom då frågar människor alltid om den saken eller så. Eller att dom ifrågasätter vad jag tycker.

Knas

Känner mig helt knas och har varit så typ hela skolveckan hittills! Känner mig sur, arg och allmänt konstig pågrund av inget? Får nått feeeeeel. Gör mig glad och positiv nu! Hejdåååååå!

Gratis är gott

Fattar inte alls var veckorna, dagarna, timmarna, minuterna och sekunderna tar vägen? Allt går så fort. Har inte haft en hel "ordentlig" skolvecka på en månad kanske? Fett skönt. Idag var min franska inställd vilket jag bad om i morse såå blev SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄR glad!!! Han där ovan måste hört mig allvarligt talat! Så drog med Brook till Göransson för lite fika hehe... Gratis=Gott! Det var någon dag för gammlingar där typ. Sen bil hem med brooks mormor, sååå skönt att åka bil! Sen nu på kvällen försökte jag göra mina naglar lite fina vilket resulterade i misslyckande.. -.- aja, det var en lite små detaljer av min dag! Hejdåå! :) Btw grattis Sofia och Fredrik till 20 månader tilsammans! Tänkte att jag kanske skulle skriva det eftersom jag verkade lite kall emot soffan imorse när hon sa det så! ;)


Bild från fikat på Göransson med Brook!

Zumba

Hellu sitter i soffan för tillfället och kikar BB. Denna dag har bjudit på skola och zumba. Kommer knappt ihåg skoldagen? Haha hände inget speciellt förutom att linnis och soffan har nått fuffens för sig? Tog bussen hem tjugo över tre från enen med linnis. Sen kom hem käka lite korvstrogge och kika serier sen bar det va mot zumban. Men ska sova snart är rätt trött. See ya tomorrow!


Lördag - Coldplay

Idag är det ännu en Lördag! Var i skolan igår som vanligt åkte sen bil hem med soffan och hennes padre. Var hemma några timmar chillade lite sådär sen blev det niobussen till Sandviken med linnis och soffan. Kom in lite innan tio då traskade vi vidare hem till Malin där även Johanna var! Vi hade en jättetrevlig kväll som måste göras om! Sen på morgonen blev det att kika kalle och chokladfabriken och plocka ihop våra grejer osv! Sen skulle Malin iväg då drog jag, Soffan och linnis och gick i lite affärer åså sen blev det Sibylla ett tag innan bussen kom! Och nu har jag käkat lite tacos och är mätt i magen. heidoo så länge!

The best bodylotion ever!

Fick en helt fantastisk bodylotion av min vän Anna i födelsedagspresent för någon vecka sen. Kan varmt rekommendera den, man blir alldeles mjuk i huden och man luktar gott dessutom!


Torsdag 15/3-2012

Hellu! Denna dag har varit bra! Igår hade jag studiedag som kändes rätt onödig. Tyckte det mest var tråkigt kan jag säga! Idag har jag haft naturkunskap som var min första lektion sen har jag mest glidit runt resten av dagen. Inga fler lektioner än naturkunskapen. Fast åkte ändå hem med tjugo över tre! Är så när man är en Nolifer från ÖSTERFÄRNEBO där det finns absolut INGET att göra. Aja, nu ska jag läsa igenom svenskahäftet som det är prov på imorgon! See ya lateroo! ( sen lite intressant fakta att den nya "roliga grejen" på lunchen är den såkallade "penisleken" som man ska säga penis högre och högre tills ingen vill fortsätta... Vilket resulterar i att jag är den sista som SKRIKER ut det. Så det blir alltid pinsamt för mig som vanligt.)


Icke nödvändig dag

Kom hem från skolan för cirka en timme sen, under den tiden har jag kikat DH och käkat maaat! Dagen i skolan har varit CHILL och det eftersom vi hade inga lektioner.. -.- Fast det gjorde mig igentligen inte så mycket eftersom det hade inte varit så mycket bättre och varit hemma. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men sen 19:00 blir det Zumba i tallhallen. Fråga mig inte varför den fick ett såååååååå konstigt/fult namn.... Heeidooo!

Nya resväskan!

Ett fel närmare rätt.

Vakna inte allt för längesedan av iphonen -.- apmejlsskit!!! Äsch nu är jag vaken och har ingen aning om vad som ska hända denna Söndag. Kanske går en promenad eller nått? Brukar vara sätt skönt att gå själv ibland och rensa tankarna med hjälp av en massa musik. Det blir nog så! Idag drar Sofia till fjällen. Kommer sakna dig soffan!! Men du kommer ju hem snart igen så! :)

Denna vecka väntas det svenskaprov och studiedag. såå niiiz med studiedag känner jag! sen kan man ju diskutera vad man tycker om svenskaprov... blööö språksociologiii. Känner för tillfället att mamma kan gärna få komma och säga att vi ska åka och shoppa eller vad som helst! orkar inte sitta i ruttna äckliga Österfärnebo. Finns absolut inget att göra här alls... Orkar inte skriva något mer nu så HEJDÅÅ!

Fun day!

Denna onsdag har bara flutit på. Åkte in med åttabussen och hämtade min brors telefon på nobina, sedan blev det lektioner osv resten av dagen! Tittade även på den första bandymatchen i hela mitt liv! Helt okej. Sen blev det att åka hem till soffan med Sofia, Anna och linnis! Där blev det tacopaj i mängder skratt i mängder och gamla minnen. Riktigt trevlig dag och kväll! Men nu ska jag ta och sova godnatt!


Grattis på födelsedagen Sofia!

Idag är det ingen vanlig dag, för det är sofias födelsedag! Soffan Nu är du hela sjutton år och om ett år är det att bara skaffa körkort eller om du så vill kan du gå på krogen!!!!! Grattis bästis!!

Lunch


Dance with me tonight

Hejhellu! Idag är det lördag och jag har umgåtts med linnis hela dagen vi har varit ut och gått, gjort amerikanska pannkakor osv! Chilldag kan man sammanfatta denna dag som! Sen vet jag inte riktigt vad som händer ikväll om vi var några som skulle hitta på nått eller inte :)) Hejs så länge!


I'm feeling great I'm feeling awesome

Idag är det en "happyday" känner mig såå glad! Man bör nog börja varje morgon med högsta volym på högtalarna och bara dunka en massa musik! Man får en massa energi och bara blir så glad! Haha, jag sitter just för tillfället och lyssnar på Dannys låt från melodifestivalen "Amazing" som den heter. Man blir så glad av den! haha!

Mina planer för dagen vet jag inte vad det är förutom att jag ska ut och gå med Linnea, så jag hoppas jag får ett litet sms snart! Guud kan inte fatta att lovet snart är över!??!! vart tog det vägen liksom?? äsch what evaaah! Life goes on! Fast det skulle ju inte alls vara fel med lite mer lov om jag säger så.
Bild på mig och Linnis sen Turkiet!

Inköp från dom senaste dagarna.


GÄVLE

Hellu! Igår var jag till Gävle med Mallan, Sofia och Brook. Rikitgt trevligt men fick dock inte så mycket inhandlat... Men det blev iaf en svart klänning och ett halsband. Kommer bilder sen. Dagen i Gävle flöt på med shopping, prat och ätningar av både smoothie och mat. Men sen blev det att åka hem till Malin och käka bullar sen fick jag även skölja disk (eftersom anna var ju den som diska), haha men sen tittade jag och Anna även på när Malin sminkade Sofia. Blev även i tvingad äckliga cheeeseburger chips... Sen buss hem som bestod av sång från min och Annas sida. På kvällen dog jag i min säng och nu är jag vaken igen.

Det var helt enkelt en riktigt trevlig och rolig dag!

RSS 2.0