Franska!

Hello fuckers! Nej, men seriöst hej! Idag har jag haft en helt okej dag. Börja med att ta åttabussen till Sandviken... Sen mot frukost på donken med SOFIIA! Sen skola. Sen Hem. Min dag de! nu ska jag chilla vid datorn sen ska jag få mig lite sömn. See ya!!
En lite random bild från brännbollen kvällen innan avslutningen!

Helt onormal måndag

Kom hem för cirka en timme sen, fick skjuts hem av Sofias syster! Niiz. Är typ alldeles trött nu känns de som.... Fast det kan bero på att jag gick upp kl6 och gick och la mig kl1. Men det är riktigt niiz i min klass EK11, bara tolv pers. Men nu ska jag plocka undan lite saker...Hejs!

skogen

Kom hem idag från jägarstugan? Var där med nya klassen EK11! men orkar inte skriva nå mer nu, hejs...

Första dagen

Idag var det första dagen på gymnasiet. Valde teknik i våras men efter att jag hade varit med idag när dom hade gått igenom allt osv så bytte jag till Ekonomi! Och anledningarna var att jag ville ha mer samhällskunskap osv... och lite mer buisness (eller hur de stavas?). Så jag la teknik på hyllan och hoppade på ekonomi! Så imorgon ska jag hämta papper hos syven (eller vad det heter?) som ska skrivas på! Känns väldigt bra att jag bytte! Men nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Heeeejdå!
Så nu blire att gå ekonomi med denna pudding!

iPad

Sitter just nu och bloggar från ipaden. Har inte gjort så mycke idag förutom att ta en dusch och käka lunch. Kul liv. Men sen tror jag iaf att jag ska och kika fotboll med mina vänner. Heejdå!

Asos.com

På Asos.com kan man få tag i billiga converse som ligger runt fyrahundralappen! Beställde ett par igår därifrån faktiskt!

Kusin vitamin

Nu sitter jag här i soffan med min lilla kusse! Var till stan igår och jag köpte ett par byxor och en jacka! Sen på kvällen var jag med mina vänner och bara chillade och käka tacos! Har ett sånt tråkigt liv! Men det kommer nog ett inlägg på kvällen :)!
(Bildkälla: bubbleroom.se) Jackan jag köpte igår på vila 799:-

Freeedag!

Hej idag har jag inte gjort så mycket förutom att vara in till Sandviken en sväng, försökt att sola och att kika serier! Men imon ska jag in till stan och kika efter ett par jeans! Hörs imon eller nått! Hejdåå!

Freaking fucking wednesday

Hej idag är det onsdag och jag ska måla fönster ännu en dag, imon blir jag klar med fönstrena!! Wihoo! Fast jag har ju inte direkt varit så jobbigt, rätt så trevligt faktiskt :). Man slappnar liksom av när man målar. Nej, nu känner jag att allt flummar i väg så tänkte bara skriva det! Ska även försöka att leta på kameran så jag kan knäppa kort på det jag köpte i Lördags.... CIAOOO!

Måndag

Kom just på att jag glömde att blogga igår, haha menmen. Hände inte så mycket igår har hållit på med att måla fönster osv! Tjänar lite pengar nu som jag kan leva på i höst tillsammans med det jag får i månaden. Så nu ska jag väl fortsätta med att måla! See ya!

Min dag

Hej idag har jag varit till Dalarna med mina föräldrar plus farmor och farfar. Man vet ju inte riktigt vad man ska göra nu? känns som alla är borta någonstans. Haha, men det blev en sväng till lager 157 och där köpte jag ett par skor, två tights och tre tröjor. Men innan det var vi även till falu koppargruva? tror de heter så.. haha, bra koll där! Men ska fortsätta och lyssna på lite mer musik nu!!! Kommer bilder imon på det jag har köpt! Heeejdå!
Bild:Google Tror de är gruvan? Men vem bryr sig, liksom?

Ny dag nya tag

Idag har jag gjort cheesecakes till ikväll när vi ska på kräftskiva hos mormor och morfar. Fast det är typ kalas eftersom morfar blir 72år imorgon och mormor fyller 65år nästa vecka tror ja. har nyss käkat snabbmakaroner till lunch... Väldigt flådigt! Haha, men ska väl ställa in skiten i diskmaskine, ses!

Hemma

Är hemma nu efter en ytterst trevlig kväll i Gävle med Eva och Linnea. Vi har åkt karuseller, gått i affärer och lite mer andra saker. Är rätt så trött nu lär jag säga. Usch nu känner jag mig riktigt avis på Sofia som åker utomlands imorgon och Eva som åker på lördag.... Vill också åka och sola, hänga vid poolen osv. Nä nu kanske det blir ett avsnitt av någon tv-serie, Godnatt!

Varmt men kallt

Usch, hatar vädret ute för tillfället... Det börjar att mulna på osv, hatar det! Tur att jag har mina tv-serier och posh24, hihi. Guuuuud det känns som man bara sitter av tiden nu tills gymnasiet börjar. Jag är skit nervös, vet typ bara en som ska gå i min klass, dom andra har jag inte ens en aning om vilka de är... Nä, nu ska jag gå och duscha för sen drar jag in på sommaryran med Eva och Linnea! Hejdåååå!

Thursday

Hej, idag är det Torsdag! Igår hängde jag med Eva och linnea på eftermiddagen, sen på kvällen hänge jag med Eva och Sofia. Då på kvällen ändrade dom i min design eftersom jag är usel.... Eller dom tog den från någon sida och det var Sofia som gjorde allt. Idag väntas det, ja kanske/troligtvis sommaryran eller vad de nu heter? Men nu är det slutet på lovet... Suger det känns att det kommer mer och mer höst!... Ciaoooo

Bilder

Här kommer det lite bilder från när jag var till Turkiet i början av sommaren!

Extra bright, i want you all to see this!

Tjooo! Idag är de Måndag, kanske inte så niiz men sen ska man väl iväg på b-lags match så de är lite niz. Haha vilket innehålsrikt liv man har... -.- Idag vakna jag efter tolv behövdes natten innan sov jag bara cirka 3/4 h..... Så jag sov cirkus tolv timmar inatt! Denna vecka vet jag inte riktigt vad den kommer bjuda på att förutom att människor ska utomlands osv... Och jag får sitta hemma i jävla österfärnebo -.-........ Hejdåååå!
En bild ifrån när jag och linnea var i Turkiet och shoppade i en av alla dessa väldigt exklusiva butiker!

Love life

Hur härligt väder ute som helst idag, älska sommar och sol!! Vill bara  ha mer och mer!! I Tisdags var det sista ön för i år... Really sad :(. Men nu ska vi inte gnälla för jag älskar livet just nu!! Wihoooo! Har legat ute och solat hittills idag men nu kanske man ska ta sig ett dopp i poolen och svalka sig lite. Hejdå!!

RSS 2.0