Har bestämt mig!

Från och med imorgon är det slut på allt "skit" och då menar jag läsk, godis och allt annat onödigt som man käkar! Ska äta mer sallad och riktig mat isället för äcklig snabbmat osv!

Torsdag utan pannkaka

Hellu kom nyss hem efter har varit till jobbet en sväng, käka nyss kycklingsallad och snart ska jag ta tag i juridiken så den blir gjord någon gång. Dagen har varit en rätt normal Torsdag det enda som skiljde sig lite var väl att jag skrev mitt nationella i engelska som jag hade kvar.  Men är ändå tröttare än vad jag har varit på ett bra tag...

Agnes


buy a big diamond ring for me

Har inte gjor någon PJ ännu och det kommer inte bli något av det heller... Kan inte koncentrera mig helt enkelt. Har dock varit till campingen och jobbat en sväng fixat lite betalningar av husvagnsplatser, bytt papper på  toaletten och lånat ut lite flytvästar. Dock när jag kom hem insåg jag att nycklarna till alla saker låg i min ficka så fick åka tillbaka och lämna dom. Fick skjuts av min mamma vilket var skönt. Men ska nog sova lite nu... Känns att det behövs!

Lev i nutid och inte i dåtid, tänk inte framtid för du vet aldrig vad som väntar.

Idag har jag varit i skolan, käkat på Monroe's med Anna, Mallan och Soffan och varit till Göransson. Funderar för tillfället på att dra ut på en PW känns som det behövs kan jag säga, lufta kroppen. Drar nog ut om cirka en halvtimme. Innan det ska jag försöka få lite privatjuridik gjord! kan ju behövas eftersom den ska lämnas in imorgon.

Long time no see

hej alla glada och fett sura människor! Fin inledning där. Aja, var ska jag börja? Livet har flytit på och varit bra har haft praktik förra veckan sen har jag även haft mattenationellt förra veckan, hann även sola en del pågrund av att jag var ledig rätt mycke från praktiken! Softischh. Denna vecka har varit rätt chill hittills. Igår var en vanlig skoldag plus en extra lektion samhällskunskap. Idag hade jag en lektion som då var privatjuridik, så skolan flyter väl på som vanligt kan man säga. Imorgon ska vi bara ha två lektioner sen mot Göransson på nått grejs? Har ingen aning om vad det är ärligt talat. Och från att jag kom hem till nu har jag inte gjort något speciellt typ suttit vid datorn? Inte direkt ovanligt... Hejdååå så länge!

AVICII


Vad jag fick på posten i Onsdags

Fick hem denna BH i Onsdags, den kostade 200:- + 50:- frakt. Köpte den från Timarco.se.

Jobb

Denna dag flöt ju på som vanligt = gjorde inget typ. Eller jo jag var till campingen och jobbade lite, känns att man inte är lika nervös längre iaf vilket är skötnt! Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skulle nog vara en bra idé att ta tag i samhällskunskapen som jag har omprov i på Tisdag. GUD jag suger i skolan och det är ingen annans än mitt eget fel jag vet att jag skulle minst kunna komma upp i ett C i de flesta ämnen men jag slänger bort min tid på annat.. Måste bli förändring till nästa termin.

Sen igårkväll var det tacos hos linnis lite trevligt sådär. Kom kankse hem runt tolv.

Torsdag

Gud det känns som Lördag kan inte fatta att det bara är Torsdag? Käka lunch med min bror nyss, jag lagade wok och nudlar! Blev riktigt gott måste jag säga. Idag på eftermiddagen ska jag till campingen och jobba lite. Blir så nervös när det ska komma folk som jag ska ta emot, men hoppas nervositeten släpper till sommaren då jag ska jobba ännu mer där.

James Morrison

Hejhallå! Har haft en dag i skolan som bestått av läs- och hörförståelse i Engelska och sedan avslutningsvis samhällskunskap. Fick reda på hur jag låg till i samhällen... Kan tala om att jag inte direkt briljerar i skolan. Men nu snart ska jag fram till ICA och hämta ut en sak jag beställt. Hejdå så länge!
En gammal.

2012-05-14

Hejhej! Idag har jag haft en lugn dag i skolan som endast bestod av två lektioner, eller det var typ en eftersom första lektionen behövde vi bara sitta och lyssna på treornas projekt som de har haft och sen avslutningsvis blev det en engelska lektion. Dagen har varit lite allmänt flummig måste jag säga. Sen när jag kom hem kollade jag på det sista DH avsnittet... Rätt bra sista avsnitt på serien men är endå besviken på slutet. Sen så ska jag fram till Solliden på B-lagsmatch och kolla med linnis och soffan!
En liten Karin.

Resan

Kom hem från Turkiet för cirka en vecka sedan. Har inte orkat blogga nått men nu kommer lite bilder iaf! Bilder är lånade från Brook och Linnis.


RSS 2.0