Magsjuk

.

Hemma!

Är hemma nu, känns bra! Kvällen kommer att bjuda på kemi känns rätt så bra faktiskt, hahah låter lite fel? Men ska väl packa upp lite åså. ses senare!

Kväller

nu äre kväll. Kanske ska sova nu eller som tre timmar vem vet? XD Eva sitter och tvingar mig att blogga.... SUCK!! Vad ska man blogga om? Lägg lite förslag?!??! hahah, 'r ju riktigt trevligt här i stugan. Vet ni vad ??!?! Det är hur sköna sängar i denhär stugan kanske skönare än hemma?!?! Och det är en våningssäng! Det är inte ofta de heller! men nu ska jag nog ta ett glas loka see ya!
Här sitter jag just nu!

Nya

Riktigt nöjd med dagen men innan lunch var det inte kul fötterna gjorde ont och allt var fel. men efter det så blev det bra kul att åka skidor men saknar att åka skidor med linnea den klassiska skidkompisen i fjällen... Men allt var helt ok. Har käkat middag nu på kvällen och käkat popcorn proppfull nu... Puh hahaha. Btw har köpt ny skidglasögon :D

Lite bilder på stugan!


uppe nu!

Är uppe i Lofsdalen nu, det kommer bilder senare!

Hej

Lite  dålig fantasi sådär, menmen vem bryr sig? Just nu sitter jag i bilen mitt i ingenstans?!??!?! Har iaf ätit är asmätt så. Men det är väl tag tills vi kommer till stugan åså kanske blir en till update innan dess ;) BTW: seriöst hur många surgubbar finns det inte alltså speciellt i mora på ica maxi dom bara grymtar och kör på en med kundvagnen vad är det för fel på dom ??!?!?!??!?!
Random bild som jag knäppte i Rättvik

Fjällen

Sitter i bilen upp till fjällen nu. Känns skönt att åka bort ett tag och ta det lugnt! Vaknade åtta i morse av att mamma väckte mig, sen åkte vi cirka nio. Och nu sitter jag i bilen och väntar på att vi ska komma upp till Lofsdalen men det är ju en bra bit upp dit så...... Suck! Hejdå kommer mer uppdatering under dagen.

Börjar blogga imorgon!

Har haft lite långt uppehåll men aja. HEJDÅ

Roligt liv....

fy fan vet inte vad jag ska skriva om? Bara att jag har städat mitt rum idag plus att skolan börjar på onsdag... Spanskaprov på Fredag... Skulle lätt kunna ta Svenskengelska nu.... Orka spanska fattar INGET! Men nu ska jag fortsätta med mitt tråkiga liv. /Karin

Summerfeelings


Sunday it is!

Söndag? Den dagen känns oftast onödig? nä, kanske jag ska tvinga in mamma till valbo eller Gävle? skulle vilja in och kika en sväng. Påtal om ingenting så ska jag till Turkiet i Juni efter att vi har slutat skolan! :) Skulle lätt kunna ta en utlandsresa nu ist! nä, nu ska jag gå och tvinga min mamma in till stan! SES!

Nytt år var det ja!

Har inte tänkt så mycket på att det är 2011 känns lite konstigt? Och på nyårsafton var jag framme på skolgården med Eva och Markus? låter lite konstigt kanske? Vad har jag hunnit med så långt år 2011? Ja, jag har varit på bio, umgåtts med Eva och Linnea och haft filmkväll/flummkväll med AnnaXD Tog det i lite stora drag sådär! Men dethär året har jag bestämt mig att försöka att inte se så negativt på allt.. Vilket jag antagligen kommer att få äta upp när jag blir förbannad eller nåt?? Det jag vela komma till är att 2011 ska bli ett bra år, fast det kommer även att vara sorgligt.. Klassen splittras när gymnasiet börjar i höst. Men det är även en start på något nytt och förhoppningsvis bra!

RSS 2.0