ipad 2

Åååh, jag vill ha en vit ipad 2. Men jag vet inte riktigt vad jag ska ha den till, fast ändå som t.ex. kika film, spela, surfa osv. Också är den så enkel och lätt, 10 timmars batteritid osv. jättebra om man ska åka bil aslänge eller något liknande. Vill bara ha den, jag är som besatt av sådana här saker. Som dom flesta utav mina kompisar vet... Delar kanske inte precis intresse men det är ju posetivt på sitt vis :)

HM

Beställde lite saker från hm för någon vecka sen men dom kommer inte att komma förens vecka 15? hur lång tid som helst att vänta....
SUGER....
Fast jag kommer inte att behöva bikiniöverdelen förens i sommar xD
Men det SUGER ändå...
Hej då!
Btw kul inlägg...

Torsdag?

Alltså veckorna går så jä*la fort! Man fattar det knappt... Men idag har vi haft en annorlunda dag rätt så chill, men dom skulle kunna skippa taekwandon? Eller hur det stavas... Imorgon är det Fredag så himla skönt. Sen på Lördag blir det lektion på körskola så man får övningsköra... Är inte så sugen på att övningsköra känns som jag kommer att krocka eller köra in i saker! Men nu ska jag chilla lite! SES.

Engelska

Sitter och har engelska just nu. Inte så kul direkt, skulle hellre gå hem och sätta mig i solen eller något liknande? Så kävla skönt det skulle vara! Ska försöka göra klar lägenheten på hemkunskapen när jag kommer hem. Hittar säker på nått. Ses!
most wanted right now! :D

-


tisdag

Sitter på arbetspass just nu! Bättre än spanska i alla fall, btw så fick jag g+ på spanskan igår (Y). Och nu snöar det ute vilket äckligt väder.... men nu ska jag skriva om ubåten, ses!
Skulle inte sitta fel med en sån till lunch!

Snart Spanska

Har no nu men snart blir det spanska vilket suger... Vi har typ en pjäs tre repliker jipppie... Haha inte så mycke direkt. Sen när jag kommer hem ska jag skriva hemkunskaps grejen. Sen är jag fri för resten utav dagen. Vet inte vad man ska göra då?..... Blir väl att sitta vid datorn. Kul liv -.-
Åh, sommmar så jävla skönt det skulle vara! Och bara vara med kompisar hela dagarna och ha kul, som i somras!

Söndag

Idag har jag varit Valbo och jag fick med mig ett par tights, ett linne och en blå klänning. Nu lär jag hålla i pengarna... Men ska skriva svenska sen också som ska vara klar till imorgon.... Men nu ska jag städa lite osv, hejdå!

confused

Oh my gosh, känner mig lite weird? Haha ja det enda jag vill just nu är att åka utomlands, shoppa OSV. Gick hem idag från skolan och alltså det blåste hur mycket som helst... Känner mig lite trött, aja... Hejdå!

Prov nyss...

Hade nyss prov gick inte alls bra... Svara på allt men det var inte bra svar IG skriker det! Hemska tanke skulle ha pluggat igår inte gått upp fem imorse och plugga. Usch jag har inge kontroll över vad jag gör satt mig vid tvn igår ist.... Men ska snart få rast ses!
Sommar kan det gärna få bli!

En grå dag.

Usch va grått det är ute! Ska väl snart sätta fart med soplugg som jag hade bestämt mig för att göra kl 3 men så blev det inte.. Hade en trevlig kväll med Eva och Linnea igår, lite filmkik, popcorn, kladdkaka osv. Men nu ska jag ut och skriva ut son på kontoret! HEJDÅ!

Snygga bilder på FB

Linnea har lagt ut lite gulliga bilder på Fb så nu lånar jag den här snygga bilden på mig från Fb! :D

Saturday!

Idag är det Lördag och jag sitter inne i soffan när det är så fint väder ute? Det lär vara nå fel på mig, ska nog gå ut en sväng snart! Undra vad som händer ikv? Igår kväll var jag iaf med Eva och Linnea hos linnea och kikade lite film åså. SES!

Kikar O.C

Kikar O.C är snart inne på sista skivan i tredje boxen känns inte bra... Marissa dör och det förstör min älskade serie... Hatar när människor hoppar av serier som i One tree hill Seriöst... Sånt förstör bara :O

Tangentbord + dammsugare= tangenter lossnar

Dammsög min dator nyss så en tangent sögs in i dammsugaren... Fick klippa upp påsen och gräva i damm.... SÅ JÄVLA ÄCKLIGT!! Men det känns ändå bra med Fredag. Fick ju efter allt 24 poäng på spanskaomprovet, och det var 22 för G så jag är glad!. Får hoppas att man inte får hem en betygsvarning nudå när man fick G åså!!! Nu ska jag gå och chilla i min älskade säng! Seeeeee ya later!

So...

Ska göra lite so nu, men ses!

Beställt från HM


RSS 2.0