Idag

Idag har jag också varit i skolan och varit allmänt flummig och skrattat 24/7 känns det som. Rätt kul de åh måste jag säga!


Gårdagen

Igår var det en helt vanlig dag åkte till skolan sen efter skolan hick jag och soffan och handlade lite nödvändigheter på bokia. Sen när jag kom hem stod det mat på bordet som bestod av wok! YUM. Sen efter det mot gymmet! Det beskriver min dag lite kort sådär igår!


Gymmet

Hellu tänkte bara slänga in ett inlägg nu innan jag drar till gymmet med brushan! Idag har jag varit i skolan. Dagen var väl som en vanlig skoldag? Förutom att jag var på induviduellt val för första gången i mitt liv. Var rätt kul, har ju fotografisk bild 1 så det är rätt chill ändå. Men ska snart dra så men heeeidoo!

Zumba

Yoyoyo, har nyss varit på zumba och känner hur endorfinerna sprätter i kroppen min! Som sällskap hade jag jag Brook med mig, ni skulle bara sett våra moves asså... Haha! Tänkte berätta lite om tidigare på dagen. Först så vakna jag upp i linnis lägenhet med Linnis och Eva käka frulle gjorde i ordning mig drog till skolan hade det allmänt chill sen hem med fem över ettan. Dagen har bara slygit förbi kan man säga. 
Bild från bussen hem

Älskar schemat


lite produkter jag kan Rekommendera

Bild 1. är en foundation/ansiktslotion och jag kan varmt rekommendera den till den som 
inte kan ha foundation eftersom man kanske har bitvis torr hud i ansiktet eller att man
inte trivs så bra i foundation. Den är så den både täcker till viss del och även
återfuktar huden i ansiktet bra. 

Bild 2. Är proffs svar på moroccanoil bra budgetvariant som gör håret silkeslent och
även gör så att det luktar gudomligt!

Bild 3. Är en hudlotion från ldb som luktar gudomligt och som återfuktar.
Kan verkligen rekommendera den! 
 

Vill shoppa

Hellu! Idag är det Lördag och det känns som den här dagen kommer bli lite bättre och mer positiv! Igår fick jag min lön och känner behovet att få shoppa lite... Hmm ska  nog lura med min mor till Valbo eller Gävle! Känner att jag måste sysselsätta mig med något, vakna trotsallt åtta idag? Vad är det för fel. Aja, ska gå och grejja lite nu sen får vi se vad som väntar denna dag :)

helvetes fredag

Hellu! Idag har jag varit i skolan har inte gjort något speciellt förutom att köpa saker till något som inte ens blev av. Men nu sitter jag hemma och väntar på krubb. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Hmmmm äsch kanske kommer något mer inläg idag får seee, see ya wouldn´t wanna be ya! 

klippa och slinga

hejhopp! Idag är det Tisdag och livet flyter på smo vanligt umicks med linnis på dagen sen nu på kvällen med både linnis och soffan! Vi ägnade våran tid idag till att prata, sjunga allsång och kika på hunterstövlar. Ett par måste införskaffas till hösten känns det som. Sen imorgon ska jag tidigt och klippa och slinga mitt hår, blev så eftersom det är lite tight med tider nu innan skolan börjar igen. Ska alltså vara framme hos frissan 8:30 imorgon... Får ju i alla fall gå upp i tid då. Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva om idag? Aja, hejdåå! 

Födelsedagsfika

Sitter för tillfället hos mormor och morfar och fikar. Morfar fick den klassiska presenten som består av trisslotter. Han vann faktiskt hela 75 kr, haha!


Linnis

Åkte till linnis idag mitt på dagen. Kom dit och hjälpte henne städa ur lite grejer tills hon ska flytta in till Sandviken. Sen blev det som det alltid blir, det slutar med att vi sitter vid tvn. Haha, kul liv vi har! Men vi trivs. Sen ikväll ska jag på kalas eftersom min morfar fyller år idag! Grattis morfar! 
 
Lite bilder från dagen hittills! 
 

Ljuva Måndag

Det är näst sista Måndagen på lovet. Kan inte fatta att jag ska börja tvåan nu? Helt sjukt känns det. Känns som att det var inte alls längesedan man gick i mellanstadiet och hade test varje fredag på multiplikationstabellen. Tiden bara rusar förbi, gillar det samtidigt som jag ibland tycker att det gärna kan sakta ner. Men nu ska jag bara njuta av tiden som är kvar på lovet. Ska riktigt njuta av ledigheten och sova ut mornarna! Dock ska jag klippa och slinga håret på Onsdag 08:30. 
 
Några bilder sen lovet 

Dagen på jobbet

Har jobbat sammanlagt 16 timmar den här helgen. Och ska inte jobba nå mer nu! Nu ska jag bara chilla dom sista nio dagarna på lovet. Hoppas det blir varmt och soligt så man kan bättra på brännan lite! Vet inte riktigt vad jag ska skriva, hmmm? Igår efter jobbet var jag med linnis och soffan lika trevligt som vanligt, även fast vi är lite dampade... hehe. Heidoo! 

DYWC

 

Mina inköp


Dagen

hellu! Idag har jag tillbringat min dag i Valbo, Gävle och Årsunda. Först åkte jag och mamma till Valbo för lite shopping fick med mig två saker från Valbo. Btw åt på IKEA alltid lika gott, yummie. Sen åkte vi vidare mot Gävle där vi var till Biltema, Jula och K-rauta. I dom affärerna letade jag material till min brillianta idé om en klädstång. Hittade allt så nu är den uppe! Sen efter att jag kommit hem och satt upp klädstången så åkte jag vidare till Årsunda och strandbaden och åt glass med mamma, Moster och mina två små kussar! Det var min dag kan man säga i stora drag. Hejs! 

Måste snart bli min


söndag

Det här varit en helt normal Söndag = har slöat... Men gårdagen var skitkul dock! Först åkte jag, Soffan och Linnis in till Linnis nya lägenhet som renoveras för tillfället. Den kommer bli så fin den lägenheten när den är klar! Sen efter att vi hade kikat lite i linnis lägenhet gick vi till Viking och käkade sen vidare ner på stan där jag köpte ett par svarta jeans. Efter det drog vi till Linnis lägenhet och chillade/halvsov. sen efter kanske en timme eller nått så hämtade Emelie upp oss där och vi drog hem till henne en stund sen vidare mot Gävle där det först blev donken (köpte en marängswiss) och där efter coffehouse by Geroge (Där snålfikade jag och Soffan = vi drack bara vatten). Sen efter lång väntan så gick vi och köpte snacks, popcorn osv och kika bio. Vi kollade på Cockpit (garva ihjäl mig). Sen skjuts hem av Emelie! Fan va kul det är med lite spontant sådär! 

Maroon 5


Frukost


Öland

Var ju som sagt till Öland också inte alls långt efter Karlstad. Vi drog klockan 06:00 på Torsdagsmorgonen, var så himla trött... Men som tur var så sov man en hel del i början av bilresan till Öland! Sedan väl framme på Öland så åkte vi till stugorna sen åkte vi iväg på lite "ärenden" så som att hälsa på släktingen på jobbet, handla och sedan det viktigaste enligt dom vuxna, systembolget. Sen på kvällen chillade vi utanför stugorna som vi gjorde resten av dagarna också... Men i helhet var det en rätt trevlig resa till Öland! Vi åkte någon typ av gokart och såg de två "sevärdheterna" som var Solliden och borgholms slott. Solliden inte värt men borgholms slott var rätt intressant ändå att gå runt och upptäcka llite sådär! 

Karlstad

Nu tänkte jag skriva lite om hur det var att vara och hälsa på Malin i Karlstad! 
 
Först tog jag och soffan tåget från Sala till katrieholm (det tåget var MYCKET bättre än det som vi fick åka sen), sen bytte vi tåg i Katrineholm så sedan kom vi på tåget som tog oss till Karlstad. Sedan väl framme i Karlstad så blev vi upphämtade av Malin och hennes mamma. Och jag måste väl tillägga att Malin övningskörde, så vi fick oss en liten åktur av fröken Helgman. Hon körde ju helt exemplariskt! Sen handlade vi lite och sen vidare hem till Mallans place! Sen flöt bara tiden förbi alldeles för snabbt! Vi shoppade, vi åkte båtbuss, vi spela minigolf osv. Hade det allmänt chill och fantastiskt måste jag säga! Men en av de bästa sakerna var att vi bodde ute i mallans familjs husvagn vilket gjorde att vi kunde härja och tönta oss hur mycket vi ville utan att störa. Måste göras om! Sen när vi åkte hem så hade Malins mamma fixat jättegoda baguetter till oss som gjorde att det var inte lika svårt att ta tåget hem! Men saknar Karlstad jättemycket det var så himla kul att vara där och umgås med Malin och ha det allmänt asbraa! 
 
Skulle kunna skriva mycket mer men då skulle det bli alldeles för mycket för mig att skriva! Det där är bara en liten del av allt! 
 
 

Sommarlov

Okej, det här är inte ok? Har inte bloggat på ett tag men har hunnit med en hel del måste jag säga. Jag har varit till Karlstad t.ex. och hälsat på min saknade Malin sen har jag även varit till Öland på semester med familjen. Sen alla andra dagar  har jag antingen jobbat varit på ön eller bara degat runt allmänt sådär! Men det kommer mer uppdatering strax! 

RSS 2.0