Utomlands

Om cirka en timme kommer Brook och hennes mor och hämtar upp mig. Sedan styr vi mot Arlanda! OMG so excited! Fyfan va kul jag, Brook och Linnis kommer ha det! Hejdå! Kanske kommer någon uppdatering till under Dagen/veckan men annars kan ni kika in min insta (karinjohannahellstrom).


Ser ut att bli helt OK.


Förkyld.

Usch har blivit förkyld dom senaste dagarna... Lagomt tills jag ska utomlands liksom?? Vad vill livet mig igentligen??

Rebecca Stella

Sitter för tillfället hemma i soffan. Har nu sen jag kom hem sovit i soffan och kikat lite serier och chillat. Höll ju även på att missa bussen imorse vaknade 06:50 efter att jag hade somnat om sen klev jag på bussen cirka prick 07:00. Så fick stressa en aning imorse. Men det gick de åh! Sen har dagen varit lugn inga riktiga lektioner pågrund av att vi har haft Italienare med i skolan, så det var skönt! Tror det kommer bli rätt lugnt resten av veckan också. Det enda som kommer vara är typ nationella i svenska Tisdag och Torsdag. Sen ikväll väntas det ZUMBA i tallhallen! see ya later.

BRYNÄS!

SM-guld till Brynäs! Gött!! Aja, ska väl sammanfatta min dag. Har varit i skolan, käkat en glass på badhuset, gått pw på cirka en mil och sen har jag såklart kikat hockey! Och nu väntar sängen på mig! Peace!

den artonde april

Hellu, sitter här nydyschad och ska ta tag i samhällen dock tar det emot... Men det måste göras! Idag har jag bara varit i skolan kikat serier och solat. Inte så intressant liv så att säga. Men ska bli bättre på att blogga. NU ÄR DE BARA TIO DAGAR KVAR!


Tired

Sitter på le bus hem nu! Vill bara hem
och äta mat är fett hungrig. Idag har kg att idrottsptov tror de gick ok. Men skriver mer när jag är hemma. See ya!


SKOLA

Idag blev det första skoladagen efter påsklov osv. Och det var dessutom sovmorgon, vilket uppskattas. Har haft två seriösa lektioner idag som då var Företagsekonomi och franska. Säger bara välj inte ett nytt språk ifall du väljer ekonomi till hösten, det gör att du måste läsa språk på ditt induviduella val i tvåan. Fast man behöver inte men ifall man gör det blir man diplomerad gymnasieekonom. Fast vet dock inte vad det innebär. Sen efter skolan blev det kycklinggryta och ris till middag. Efter det drog jag ut på PW blev en liten sväng. Bättre än inget iaf! Och just nu för tillfället sitter jag och kikar hockey. Men ska snart plugga lite till idrottsprovet imorgon! see ya.

Gött att vara ledig

Sitter för tillfället och kikar 90210 och har nyss käkat wok och nudlar till lunch. Kanske ska dra ut på en promenix snart, sen när Brook kommer hem ska jag färga håret på henne som jag lovat. Sen ikväll står det zumba på schemat!

Söndag

Idag är det Söndag dock känns den inte så deprimerande som den brukar och det kan nog bero på att alla våra lektioner är inställda för imorgon. GÖTT! Men idag har jag hunnit varit till campingen, solat, käkat glass med soffan och linnis sen har jag hälsat på mina mor- och farföräldrar och nu ska jag ta tag i plugget! btw kikar hockey! KOM IGEN BRYNÄS!
Jag just nu (TOMAT)

Vill ha


"Don't wanna break your heart, wanna give your heart a break"


Eftermiddagen den 14 april.

Sitter uppe i soffan för tillfället. Idag har jag mest degat runt i huset och haft silverschampo i mitt hår. Och det eftersom jag har lite gul/oranga områden sen jag blekt som jag vill ha bort. Dock går det ju inte så bra... Vill lägga i en massa blekning så det går bort men mitt hår klara nog inte av det för tillfället.

Sen ska jag ju utomlands om prick två veckor vilket kommer göra att det bleks i solen. Dock har det sett ut som det inte varit så bra väder i Side på sistone så jag hoppas innerligt att det kommer vara bra väder när vi åker annars vet jag inte vad jag tar mig till....
Instabild sen igår innan jag drog till johanna! (min insta heter: karinjohannahellstrom)

fuck shit!

Hellu! Ännu en lovvecka har passerat och har inte något speciellt alls? Eller jo jag har umåtts med kompisar och haft kul men har ej kommit in till stan och shoppat. Eller det har jag visst gjort, dock fick jag inget kul med mig hem. Fast måste ju spara på pengarna nu  när jag om precis två veckor drar utomlands med Brook och Linnis! Ska bli så skönt!

Igår så solade jag solarium en sväng på dagen, städade osv. Sen på kvällen drog jag, soffan och linnis in till viken hem till johanna. Fast först hämtade vi Malin när vi väl var inne i Sandviken. Hemma hos Johanna bjöds det på Tacos och chokladpudding. Sen hade man med sig lite egen dryck av det slag man ville ha eller hade. Sen efter att vi hade varit hos Johanna ett tag bestämde vi oss för att dra hem till Malin. Sen var vi hos Malin ett tag. Efter det gick vi till donken som soffan hade längtat så efter! haha. Sen kom soffans föräldrar och hämtade oss och vi rullade hem till Färnbo ännu en gång.

10-04-12

Idag har jag hunnit varit hemma, i Hedesunda och hos farmor. I Hedesunda var jag eftersom jag tog vaccin och var till tandis. Sen fick jag käk hos farmor, gott som alltid! Och nu sitter jag hemma i soffan och väntar på att min mor ska komma hem så jag kan få med henne till valbo och köpa present till linnis som fyller 17år imorgon! Skulle egentligen behöva städa uppe på övervåningen men orkar INTE ta tag i det. Ligger madrasser osv. där uppe sen alla sov här i lördags.

Påskafton

Hejhallå Karin här! Har inte uppdaterat något på nån dag nu. Tänkte skriva i stora drag om påskaftonen. Blev lite fest här hemma. Blev lite för mycket av det goda. Men allmänt hade jag det skitkuuul verkligen. Orkar inte skriva nått mer nu! See ya lateroo!


Påsk

Sitter hemma hos mormor nu. Ska bli bjuden på toast med kräftstjärtar, oxfilé kulpotatisar och sås, sen till efterrätt blir det tårta av nått slag. Har varit och kikat fotboll med linnis och soffan idag. Höll på att frysa ihjäl. Aja, hörs senare!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1321841/images/2012/pic_197201757.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1321841/images/2012/pic_197201779.jpg" class="image">


OUTFIT- PINK

Blus- Vero Moda
Skor- Converse
Jeans- Lindex

Long time no see

Var ett tag sen jag bloggade nu. Tänkte bara slänga in ett inlägg om att jag hade klippt håret och blekt slingor. Blev dock lite gult men ska tillbaka om en vecka och fortsätta. Ska bli lite ljusare åså! Försvann cirka en dec av mitt hår... Kort hår buhu... :( aja, hej så länge! :)


Girls gone wild - Madonna (Avicii remix)


RSS 2.0