Kväller

Börjar bli kväller nu och jag sitter här hemma i soffan och väntar på Eva och Linnea som ska komma hit och kika film runt sju/halvåtta. Har redan hunnit sett en film idag. Filmen var a walk to remember. Tyckte den känndes lite tunn i helhet med allt, menmen. Insåg nyss känslan av att inte bli sparkad på fötterna av Rebecca varje dag, känns som en frihet att inte behöva vara på sin vakt varje gång man går någonstans, att inte Rebecca ska vara bakom mig och sparka på mina fötter så jag håller på att ramla varje gång.
Nu ska jag gå upp och döööö. Ne men ska gå upp och dammsuga på mitt rum lite! HEEEIDO!

Derpen


Härliga lov!

Första riktiga dagen på höstlovet! Känner att jag velat sova längre men icke vaknade cirka halvnio. Idag ska jag städa iordning lite här hemma, känns som det kan behövas. Fick även ett jävla sms imorse där det stod att jag skulle till tandläkaren 15:00 imorgon! Orkar inte dra till tandläkaren....
Hejdåååå!

Just nu


Sitter i sängen just nu, ska nog slå på en film och njuta av att få sova hur länge jag vill en Måndag! Igår var det kul med tjejerna mycke skratt och lite udda aktiviteter så som batmanning? Hängde iaf upp Eva i ett träd, haha... Heiiidoo!!

Yesterdays pic's


Vill ha!


Inte frisk...

Usch, fyfan orkar inte mitt liv. Är inge pigg och jätteförkyld och ont i halsen... -.- Och igår på kvällen känndes det som att de hade gått över men icke... Nu ska jag sova så jag blir pigg tills imorgon vill inte missa mer av skolan!!!!

Risig.se?

LÖRDAG! Härligt med Lördag och få sova ut även fast denna vecka inte varit så hemsk.. Har fått reda på lite prov osv! Fan det känns som de är rätt så lätt att få betyg på gymnasie har hittills typ fått C:n och ett B. Känner mig rätt så nöjd med skolan för en gångs skull i nian fick man mest G:n, så det är ett litet lyft kan man säga! :) hehe.

Igår var jag framme med Sofia, Eva och Linnea hade de lite mysigt sen drog man hem runt elva typ. Gick sedan hem med sällskap med Eva. Idag vet jag inte riktigt vad som händer? Men ska nog gå ut till pappa och kanske kika om de finns nå jobb jag kan göra eftersom just nu sparar jag till en Iphone/Utlandsresa!!
Men hejs på ett tag! :)

vad jag köpte igår!


Lurad

Sitter i skolan nu och ska börja plugga naturkunskap, har ju prov om någon timme. Har även lurat Linnea att jag missat bussen, hehe xD.... Nej nu ska jag börja plugga!

HM - Clothes


Kyckling med klyftisar!

Hej, idag ä det Söndag och jag lider inte eftersom har studiedag imorgon!!! WIHO viktigt!! Men nu ska jag väl återberätta lite vad som jag har haft för mig dom senaste dagarna! Denna vecka har jag gjort lite olika haft flera prov som gick på skit omprov.se? Men idag ska jag ta tag i naturkunskapen har ju prov på Tisdag så! Men något som var någorlunda glädjande var ju att jag fick VG på dom två senaste matteproven jag har haft!

I Fredags var jag fram på kvällningen tog en promenix med Linnea och Sofia! Lite mys sådär. Igår var jag in till stan och letade soffor utan lycka, leta även vinterjacka och blev inget köp på den fronten heller.. Sen på kvällen käkade jag tacos med Anna, Eva och Linnea hos linnea där vi även kikade lite film. Vi tittade på någon film som jag fick typ psykbryt av? Hatar den filmen så jävla dryg att titta på.. -.- Sen kikade vi även lite ronny och ragge vilket var rätt så bra och avslutade det hela med tror ja, tre one tree hill avsnitt! :D Hejdå!!!
Min telefon har även börjat lagt av kan inte prata i den ifall någon ringer det bara brusar för den jag pratar med....

Trötter


Ännu en helg har passerat och denna helg har jag faktiskt gjort nått! I Fredags var jag in till Sandviken och var med mina classmates eller  vi var fem tjejer från klassen... xD Var även med lite annat folk också. Sen hämta min pappa mig cirka tolv. Igår var jag till Rättvik på dagen med mamma och farmor köpt en ring och även en lika till eva som även fick en annan ring en födelsedagspresent som jag hade glömt. Duktig ja! Sen på kvällen drog jag, Eva och linnea till john där det va lite folk även och drog hem runt tolv. Riktigt skönt med nattpromenad! Men nu ska jag nog förflytta mig ner men innan blire duschen!! SES!

BOOOOOSTA EGOT


Haha, jadu BOOOSTA egot lite med dessa vackar bilder... HOST! Tänkte berätta lite om min dag nu! Dagen började med att ta bussen till Sandiga-viken, sen skriva engelska, engelska lektion, idrott vilket var askul köttade!! Haha tror dom andra som vi spelade med trodde att jag var lite smått dum? hehe applåderade ett x-antal gånger när mitt lag gjorde mål och typ skrek osv. Lät även tror jag som att jag snackade lite danska ibland åh? xD Men efter Idrotten blev de FRANSKA som var på cirka 25/30 min vilket gjorde att jag hann hem med tjugo över trean :) Fast jag och anna fick lite smått panik och fick springa... HEHE! Men sen jag kom hem har jag mest chillat!! Och imorgon ska jag sova ut!! LEdig!! Kanske hälsa på farmor eller mormor? Men nu ska jag nog kika lite O.C eller nått! SES!

Bara att längta till helgen igen

Ännu en söndag med bistert väder. Veckorna flyger bara förbi och det kommer sluta med att det är jul imorgon känns det som? Men har typ sovit hela helgen och bara chillat. I Fredags drog man in till Sandiga viken och fira Rebecca! Igår var man in till Valbo och fick ett par nya skor av min far, så nu kommer jag, Sofia och Rebecca komma i lika skor till skolan... Hehe. På kvällen kikade jag även film med Eva men det varade inte så länge eftersom Eva och jag var rätt så trötta och somnade. Men idag har jag försökt mig på samhällskunskapen? Lär ju fan vara iq-befriad!!! Fattar nada kommer att få ett fett F på provet som vi kommer få på Tisdag... Heeeejdå!!
F1 rörigt i rummet nu! Behöver städas men orkar verkilgen inte.... Kanske man ska skaffa en städtant till rummet? Skulle nog behövas iaf...

RSS 2.0