Torsdag - trött dag - Vet inte vad jag ska göra

Hej, idag är det Torsdag, och jag har börjat insett att snart börjar skolan och lovet är slut.... Vet inte vad jag ska skriva riktigt har inget intressant att skriva om i mitt tråkiga liv där det inte händer något..... Guuud jag vill hitta på nått, åka utomlands eller något liknande.... Hejdå!

You can take everything i have

Tänkte lägga ut lite bilder från förra veckan när jag drog till Göteborg med mina föräldrar och min käre vän Linnea! Titta och njut fast det kanske inte är rätta ordet men skitsamma!
Nu tänker jag inte bjuda på några mer bilder från husvagnssemestern..
-
Nu kommer det två bilder ifrån ön i Tisdags!

Öööön!

Ikväll äre ön, och nu har jag fått tag på lite dricka så nu börjar man och tagga!! Förra gången var de askul hoppas de blir lika igen! Hejdå!!!

Spåkulan

Jag personligen kollar spåkulan flera gånger om dagen. Spåkulan finns på Facebook för den som inte visste det, fast dom flesta vet nog det, haha. Såhär har det blivit flera gånger för mig.... hihi

Mååndag!

Idag är det måndag och jag funderar på att mublera om i mitt rum. Känner liksom för det lite sådär. Men igår gick jag seriöst på den bästa Harry Potter filmen ever!! Så bra var den! Fick även åka taxi igår det var ju inte helt fel, fast man var ju sur innan för att bussj*veln aldrig kom. Menmen det blev ju till de bättre. Sen när jag kom hem ifrån bion och hade åkt buss osv blev det att åka direkt till mormor och morfar och käka tacos med småkusinerna. Efter det så åkte vi lite bil och drog hem till mina andra kusiner var där kanske en timme sen åkte vi hem, sen satt jag vid datorn hela kvällen!
Köpte även en ny bh igår när vi hade lite tid över.
HM 129:-
Jag, Eva och linnea kika harry potter för lite uppvärmining för när vi skulle in igår och käka paj. Så vi käkade alltså paj i Lördags om ni förstår!
Också en liten bild från Liseberg där det regnade typ hela dagen. Bilden har jag käppt från Linneas kamera eftersom jag inte hade min med mig till Liseberg.

Harry potter

Idag ska jag in på Harry Potter med Linnea och Eva. Igår tittade vi på dom två senste filmerna innnan Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Men ska jag gå och fixa mig, Hejdå!

Drar till Göteborg!!

Drar till Göteborg nu fattar inte att jag årkar gå upp halv åtta? Helt sick! Igår kväll blev lyckad, med trevligt folk osv! :) Men ska gå och käka frulle nu, hejdå!! (Kommer väl en uppdatering på Lördag eller när fredag när jag kommer hem!)

Inköp

Köpte lite nya örhängen förra Onsdagen. Vet lite efter... Det lilla paret är ifrån bikbok och dom två andra är ifrån HM!

helt vanlig tisdag

Idag är det Tisdag och ikväll äre ön! Känns lite kul med nått som händer lite sådär. Igår kväll var jag ute med lite människor, satt och loda vid kiosken som vanligt... sen kolla jag på lite keeping up with the kardashians till tre i natt typ... Guud jag måste få lite bättre rutiner känner jag. Nu ska jag klä på mig och gå ner och säga till mina föräldrar att linnea ska med till Göteborg!! :D funfun!! Hejdå!

Gooooooooood Life!

Livet känns underbart nu! Inte av någon speciell anledning det är bara så. Så skönt bara.

11 juli 2011

(Bild från sommarland förra året)
Idag sov jag till halv tolv... Som typ varje morgon måste komma upp lite tidigare på mornarna! Idag har jag kikat tv hittills, så jag ska nog gå ut och bada i poolen lite. Ska nog inte sola iaf eftersom det inte är någon sol ute typ.... Äckel moln, menmen. Imorgon väntas det ön är lite småtaggad känner jag, haha, men jag skulle kunna känna mig mycke mer taggad men man ska inte ha för höga förväntningar! Nej, nu ska jag dra mig ut till poolen!

Rummet mitt är en krigszon

(Lite bilder från förut när jag hade städat)
Guuuuud måste ta tag i mitt rum..... Känner inte för det men blir lite småtaggad när jag tänker att man kanske ska mublera om lite. Idag har jag hittills hunnit med att käka mat och lite glass plus att jag har bloggat och varit till ica! Känns som jag kommer få lite fler saker gjorda idag också! Men nu ska jag gå upp och ta tag i mitt rum.... Vill inte men lär, bara att tvinga sig själv!!!!

The movie for today: The last song


bra musik (Just nu)


En tidig Söndag

Blev ett inlägg denna tidiga början på Söndagen istället för på Lördagen. Har hunnit med lite sen man senast blogga, vilket var innan jag skulle till Turkiet! Så jag har hunnit med midsommar, vara med mina kära vänner, sommarkväll en gång och bada en massa i poolen!! Så hittills har det varit en riktigt bra sommar! Men updaterar mer senare på dygnet kanske!

back on track soon!

Har njutit av sommaren ett tag nu och skitit i bloggen så nu ska jag ta tag i den! På Lördag har jag tänkt att bloggningen ska börja igen! See you soon!

RSS 2.0