Jordgubbar

Ja, gud va längesedan det var jag skerv ett inlägg känns det om. Men igår åt jag min första jordgubbe gott eller vad även fast dom troligtvis är sprutade med kemikalier så dom skulle klara resan till sverige från spanien. plus att jag var på moppekörning igår övningskörde det var faktiskt kul(A)! Men ikv blir det trevlig med linnea och eva längta tills ikv:D men ses plus visst är mitt collage sommrig eller vad?!:D see ya later bitches!

..............................................

Dethär var nog den tråkigaste helgen på länge. Det blir ju inte bättre utav konfirmationsskit!
Kommer nog inga fler inlägg på ett tag framåt nu:P

Fint väder ute

Ja det är fint väder ute idag men jag börjar få känningar utav ont i halsen:O not fun! Men nu ska nog plugga teori till Am-kortet bra att vara förberädd;D see ya later bitches!

Trött

Fan trött på allt liksom känns som man liksom inte kan vända sig till någon och prata om vad som helst utan att man känner sig dum....

!

Allt kan dra sig i stjärten!!

Hitta ett youtubeklipp


FUCK THE PEOPLE AND THE WORLD

JAG ÄR INTE PÅ TOPPEN HUMÖR DET KÄNNS SÅ JA LITE PÅGRUND UTAV VÄDRET OCH DET DET ÄR JU FÖRFAN SKIT FRÅN DENDÄR JÄVLA VULKANEN I REGNFAN!!
HERE YOU HAVE THE PROOF!!

Vad jag köpt idag..

Ja idag var jag i stan tänkte bara lägga upp vad jag hade köpt en liten sånhär miniupdate;)

Hejhej

Ja såklart när skolan börjar blir det dålig uppdatering menmen... tänkte bara säga att det kommer nog bli uppehåll så ni som inte följer mig på bloglovin behöver nog inte gå in hä rpå en vecka typ sorry liksom:( men jag orkar inte bloggen nu för det är mycket nu am-kort och läxor och annat så see ya;)

GRATTIS LINNEA!!

Grattis på födelsedagen pullan hoppas su får en bra dag<3;D

Skam skam skam

Usch skam på mig har inte bloggat på evigheter känns det som!!! men tänkte bara göra ett kort  inlägg så ni vet att jag lever. Idag var jag till stan handla lite bland annat en klänning till konfirmationen typ en ni ser den på bilden nedanför;) Men men see ya later bitches!!

Tandläkaren

Har varit till tanläkaren idag ska tillbaks menmen hade typ ett hål. men nu så vet jag ej vad jag ska göra kanske städa är ju lite sugen(A) haha för en gångs skull :D. men det kommer mer uppdatering sen see ya later bitches:D.
Åhh längatar till cypern:D!

Where the magic happen's


remember me

Den filmen skulle jag vilja se och inte för att robert pattinsson är med i den utan för att den verkar vara en bra film. Fast man vet inte resultatet innan man sett den så jag är nog lite sugen på att se den menmen vem vet? Lägger upp en liten trailer så ni ser vilken film jag menar.

Vill

Guuuuuud va jag vill till stan och shoppa fick ju lite pengar nu i påsk så lite mer i kassan är ju varken fel för mig eller affärerna. jag vill köpa en kjol en till bikini någon t-shirt liksom chillkläder:D. skulle nog vilja åka till stan på onsdag typ och gå på bio också men det kanske bara är jag menmen :D. Jag är liksom på bra humör idag det kanske är godiset som talar kanske en sockerkick? kanske blir ett inlägg ikväll men kan inte lova kanske blir som igår lite mys med mina favvotjejer?:D puss på er!
skulle inte sitta fel med en vitaminwell nu....

spotify

Har lagt till denhär låten till min spellista på spotify låten är faktiskt bra så lyssna på den och kommentera vad ni tycker;D.


5april

Det är den femte april och jag vet inte vad jag ska göra typ rastlös:P. Men nu kom det upp en låt min och evas låt Meet me halfway ellerhhur eva?! :D Den påminner mig om hösten och linneas halloween graj:D aa men det blev ett kort inlägg nu men det kommer troligtvis fler under dagen får vi hoppas.
Webcam bild en aning suddig menmen en bild liksom ellerhur?!

Trevligt

Ja lagomt trött man är. Aa, men jag ahde en jättekul dag igår och morgon idag eller vad man ska säga? Men trevligt var det först fgrillade vi åså hemma hos mig sen så åkte vi typ till på cykel men innan det typ lurade dom iväg oss till bygdegården men men tervlig trevlig:D Jag tror nog att Eva och Linnea instämer med mig:D Men nu tror jag att jag ska showra lite sen vet jag inte vad jag ska göra får se vad kvällen bjuder på.

Godmorgon

Ja nu har man vaknat på denna underbara dag solen lyser när man vak nar men slutar alltid och lysa när man går ner lite weird. men men denna dag kommer det inte hända så mycket på men kvällen ska tillbringas med några mina älsklingstjejer eva och linnea trvligt trevligt. Sen kanske det händer lite annat. see ya later biatches!!
Snygg paintbild eller vad?!

Påskburk

Ja som ni kanske undrar med rubriken är, vad är påskburk? Det är en burk som man får till påsk utav farmor och farfar fylld med godisar:D. Jag fick även ett påskägg utav momor och morfar med 200 rikstaler i:D. riktigt trevlig kväll väckte minnen sen man var liten fick nästan en liten tår i ögat när man såg gammelmorfar och gammelmormor dom två saknar man även fast folk inte tror att man kommer ihåg dom men man saknar dom grymt mycket<3. om ni undrar hur jag såg dom så var det när vi tittade på gammal filmer från när dom var i Amerika åh andra filmer från när man var liten. Allt för idag ses imon hejdå:)<3

Chill

jadu det blev visst ett till inlägg. tänkte liksom bara säga att jag har tagit en cykeltur ner till momor idag plus att jag typ suttit vid datorn nrestenn utav dagen så. blev en liten update på vad jag har gjort så see ya later;)
Där jag sitter just nu och chillar:D

HAHA...

kom och tänka på att min pappa har valt harry potter tema på hans firefox lite kom iskt efetrsom min pappa vet knappt vem det är :D kommer nog inte bli någon mer uppdatering idag eftersom jag ska käka med släkten idag så ses;)

Trött

Ja nu har man kikat på veckans bellatyra show helt ok, Katrin Zytomierska var också med snacka om att hon är gravid. Hon såg inte ut att sitta bekvämt i fåtöljen (ignorera stavning). tänkte lägga upplite printscreens från bellatyra show nu.
Kommer inga printscreens gick inte att ladda upp bilder för mig jävla fittblogg.se:@

Hemma

Ja nu var man hemma då tervligt trevligt. Lyckades få med mig lite saker som jag fick utav linnea hem, hahahaha!:D LINNEA DU MÅSTE BÖRJA ANDVÄNDA NATTLINNET!!! tänkte bara skriva att jag var hemma och att jag sitter och käkar popcorn! chillar liksom see ya later!;)

PåskPåskPåsk

Ja påsk blir nog rätt så kul i år men förra året var ju också kul speciellt med tjejerna men detta år blire bara linnea och eva men det blir nog toppen ändå(Y). men just nu sitter jag hemma hos linnea jag käka makaroner medans linnea åt någon jägarbiff fast hon tyckte inte den var någon höjdare så hon tog lite nachos. Typiskt linnea, HAHAHA! Tveksamt om det blir någon mer uppdatering idag utav bloggen så:P ses senare..

 
Hoppas på fint väder i påsk:D


Glad Påsk

nu uppdaterar jag men inte så mycket tänkte bara önska gald påsk!

RSS 2.0