Plugg

Fi**a va jag hatar allt plugg... men idag var det kul framme med eva linnea och lisa kulkul:D men ska gå och lägga mig nu ses.
Kan man va snyggare?!, HOSTHOST!

?

Har funderat länge på att köpa ny telefon fick ju ihop 1160 kr på konfirmationen plus att man har pengar från förr åh men frågan är vilken??! men jag tror att jag är mer intresserad av N97an faktiskt men får se får nog vänta till nästa barnbedrag också annars blir jag helt pank:O jag vet men man lär vara ekonomisk ibland åh(A) men see ya later biatches.

Btw klarade am-kortet!!

Japp lära  lägga ut det Eva sa åt mig att göra det :D
En liten bild från innan jag åkte till Cypern en liten egopic :D

Bilder!

Det var lite trevliga bilder från Cypern see ya!!

Hemma!

Ja nu var man hemma då, ganska skönt faktiskt:). Men idag blir det antagligen plugg av alla slag ska skriva upp på mpndag åh igen hoppas jag inte blir kuggad en gång till... men det blir mer update senare see ya!
Kommer upp lite bilder senare

Cypern

Drar imon till Cypern kommer kanske att bli update på nästa lördag eller imon eftersom jag åker inte dirket imon så:). men ses.  Fan va skönt det ska bli:D:D
Bild från Egypten förra året fan va härligt:D!

Cypern

Snart åker jag och Linnea till Cypern eller det är på fredag(A). Men har ägnat lite tid för att packa lite så tänkte bara lägga upp en bild på resväskan ses...

RSS 2.0