Thomas Stenström

 

Lite pic's


Jobb

Hej! Igår gjorde jag inget speciellt under hela dagen förutom att fira min moster som har fyllt år och sen efter det drog jag till jobbet. På jobbet var det rätt segt men ändå rätt skönt, satt där och spelade spel på mobilen och lyssnade på musik. Sen efter det drog jag ut och övningskörde. Inte ett enda motorstop, stolt! Och snart väntas det jobb igen.

Betyg

Mina betyg från första året i gymnasiet. Känner att jag blev riktigt nöjd. Trodde inte att det hade gått såhär bra faktiskt.


Sommarlov

Har som sagt fått sommarlov. Dock är vädret inte på topp, det regnar 24/7. Det har resulterat i att jag har hängt inomhus dom senaste dagarna.

I torsdags var det avslutning och då åkte jag in till skolan där vi hade lite avslutning med klassen, åt tårta fick betyg osv. Sen drog vi till kyrkan på avslutning, fast drog tidigare från avslutningen så jag, Sofia, Malin och linnis skulle hinna med bussen hem till färnbo. Sen på kvällen drog jag in till Sandviken med tjejerna.
Fredagen bestod av att kika student, umgås med lite tjejer och ta det allmänt lugnt.

Bieber


Företagsekonomi

Hej världen! Denna dag har varit rätt kul måste jag säga även fast jag gått runt i hela sandviken och försökt krängt chokladbollar. Vi hade en såkallad företagsekonomiskdag trorja så vi skulle få "försmak" för UF i tvåan. Det var som en tävling så dom som tjänade ihop mest vann vilket jag, Malin och Sofia gjorde! WIHOO! Vi fick ihop hela 377:- vilket jag tycket var rätt bra med att tänka på att vi började med 12 chokladbollar till en början. Och priset i tävligen var pengarna man hade tjänat ihop plus hälften av alla andras också, så man fick med sig en liten slant hem!

Sen när jag kom jag hem så käka jag mat sen lite egen tid och efter det plugg vilket nu har resulterat i att jag är så gott som klar med det viktigaste för dagen vilket är praktikuppgiften! Men nu ska jag återgå till plugget.
Jag fattar inte hur jag får det på min blogg att se ut som jag pluggar jämt känns det som fast jag egentligen aldrig gör det.

SPETSKLÄNNING


RSS 2.0