Dans

Idag har vi varit och dansat i Sandviken med klassen sådär kul... Men nu ska jag göra lite slöjduppgift om Bröllopsklänningen. Men ses!

omval

Har tänkt mycket nu på gymnasie på senaste tiden och jag ska göra ett omval. Det blir teknik eftersom jag är intresserad av hur saker och ting utvecklas i den tekniska världen. Då ska jag ha inriktningen design och produktutveckling. Hoppas man kommer in bara. Kom ju in på det på preliminära, och då var det mitt andrahandsval.  Och sen ska ändra till "vanliga" NV på mitt andrahands val. Känns bra!

äckligt

Läste nyss på expressen att röda hallonbåtar och ferraribilar får sin färg av torkade lösshonor, så jävla äckligt!!! Tur att man inte fick nå sådana i påskägget....

Glad påsk!

Idag är det långfredagen? Igår gjorde jag inte så mycket förutom att vara hem till farmor och farfar och pillade lite på Ipaden! Idag så ska jag käka hos mormor och morfar med typ kusiner osv :). En trevlig dag blir det nog. Har även fått en påskpåse istället för påskägg idag fylld med CANDY! Fick det idag eftersom min föräldrar ska iväg och campa över påsken? Konstiga.... aa, men vi hörs väl senare SES!


Grattis Anna!!

Grattis Anna Brook hoppas du får ha världens bästa dag! :D

Solen skiner!

Sitter ute just nu med datorn, SOFT! Men det är lite smått kyligt i alla fall i skuggan. Chilldag galet! Riktigt skönt vill till stan idag också eftersom jag vill få någon sak med pengar insatt på mitt konto och då lär man in till banken, SUGER... Men imon kommer det barnbidrag in på kontot!! Happyface :D Men ska chilla lite mer nu. SES!

Flöjt

Idag var det sista dagen innan påsklovet skönt eller vad?!?!?! Ikväll ska jag fram. Har käkat hamburgare till kvällsmat! Vilken fin mat.... Åååh jag vill utomlands, vill ha det varma vädret, bada i pool osv! Har även letat på min flöjt med tillhörande träningsbok eller vad man kallar det? Så nu blire "köp varm korv" till musik nästa gång kanske haha.. Hejdå!

Purple

Åkte och hämta ut mitt paket från hm på ica idag. Sen fick jag träffa pappa idag som jag kanske inte har träffat på tre dagar? Men nu ska jag nog sova eller kika en film eller liknande! SES!

torsdag

Har nyss fått reda på matteprov. Fick G känns skönt. Men nu väntas det engelska... Orkar inte! Sen efter skolan ska jag hämta ut mina saker som jag har fått hem ifrån HM! Hejdå!

Fireworks


sleep tight!


Onsdag

Sista nationella i engelska avklarad, skönt men det jag presterade är jag defenivit inte nöjd med... Btw så fick vi reda på var vi kom in prelimenärt på gymnasie och jag kom inte in på mitt första hands val, mitt första val var Nv men kom in på teknik istället. Men ska försöka att plugga upp betygen! Fast jag blev första reserv! Men nu ska jag kika lite tv, ses!
OC blir det nog!

Nationella

Ska ha nationella nu på morgonen! Kommer inte gå nå bra alls.. Hoppas man skärper till sig tills dess. 45 min kvar liksom och jag sitter hemma i sängen och har inte käka när frukost än. Men ska göra de nu, ses!


H&M


Jaha?

Pisstråkig eftermiddag... Och kvällen blir väl inte så mycke bättre? Fy fan va tråkigt jag har!

Windy weather!

Det har börjat blåsa ute igen... Men inte lika som igår. Idag har vi haft natinella Suck! Fan va skönt att ha det över. Hörförsåelsen eller vad det var gick inte bra... Sen efter två nationella blev det ett spanskaprov som jag hoppas att jag får G på. Eller jag tror det. Hejdå!

Hemkunskap

Sitter och gör hemkunskap just nu! Tråkigt men måste göras sen lär jag plugga spanska.... Men sånt är livet, haha. Nu ska jag fortsätta med hemkunskapen see ya latero!!
En fin bild till en viss Anna Brook ;)

Plugg

Sitter just nu här och pluggar har försökt med hemkunskapen, men vissa saker förstår jag inte riktigt. Ska fråga mamma om hjälp imorgon! Tror jag ska sova snart känner mig lite smått trött. Har ju spelat bowling idag osv sen har jag även varit ner till mormor och morfar. Alltid trevligt. Haha, det där lät töntigt men aja. SES

The perfect combo


Feel good music


Hemkunskap

Gör hemkunskap just nu kombinerat med Facebook, kanske den bästa kombon. Menmen... Trevlig kväll igår men linnea skulle ha varit kvar längre. Måste göras om. Men nu ska jag fortsätta med hemkunskapen. SES!

RSS 2.0