Turkiet med Brook och Linnis i vår!


Tips!

Ett tips på schampo är doves "intense repair". Håret blir mjuk och glansigt av det och det känns faktiskt som att håret har blivit "helat". Man kan säga att det är ett budgetschampo. Eftersom det är inget dyrt schampo som man köper på en salong eller liknande. Man kan även köpa en intensiv hårinpackning i samma sserie som man har i några minuter, den är som en gud för håret!


Så nästa gång du går in på ica eller någon annan mataffär titta på schampohyllorna där!
Det enda negativa är att håret blir snabbt flott när man använder det här schampot. Men det är det värt.

Mitt rum

Här är ett litet inlägg med bilder på hur mitt rum ser ut! Tänker att det kanske är intressant? haha.

Idag firar vi mamma!

Hej ännu en Söndag på 2012. Idag ska släkt osv. komma hit och fira min mamma som blir 43år. Jag och Erik kom på i morse att vi lära fixa present så då prata vi med moster så hon ska gå in på Valbo och handla presenten åt oss som vi ska ge mamma. Hoppas hon blir nöjd bara. Men det tror jag nog.

Men nu ska jag plugga företagsekonomi nu innan alla kommer. Ses senare!
Efterrätt sen nyår! Linneas skapelse.

BE POSITIVE!


Hellu!

Vakna för några timmar sen. Varför kan man inte sova längre på helgen?!?! får något fel (but who cares?). Plocka nyss iordning lite på mitt rooom. Behövdes men det ska även dammsugas... orkaaaaaa.
Aja, igår var jag i skolan åkte in med halvelvabussen. niiiiz, sen blev det företagsekonomi, juridik och tillslut naturkunskap. Kände mig helt hög på överskottsenergi? Bara att fråga mina classmates om hur jag va, hehe... Ibland funderar jag hur folk orkar med mig. Sen blev det bussen hem med Soffan och Brook. Som vanligt en hel del prat på bussen. Alltid lika mysigt. Sen hoppade Anna av bussen med mig och Sofia fortsatte vidare med bussen. Hemma hos mig fick vi för oss att vaxa bort lite hår i ansiktet. Vilket gick över förväntan. Riktigt budgettips! Recept: 2dl socker + 1dl vatten i en kastrull som du kokar på låg värme tills det blir lite smått brunt typ. Sen har du i saft från en hel citron! som vaxremsor använder du papper från t.ex. en glansig tidning. Vi kikade även film osv. Sen drog Anna hem runt tio.

Idag ska jag städa, sedan in och kika bio med familjen Skoglund och min familj. Vi ska kolla på någon film som heter Hamilton? Micke Persbrant tror jag är med i den? haha, bra koll där.
Heeeido alla min bloggreaders! (alla mina 10)
Bjuder på denna vackra bild!

Vad jag köpt!

Hemma från skolan. Idag blev vi klar med första mattekursen i gymnasiet. Så det firade jag lite smått med Sofia när vi gick till stan och köpte godis och lite andra småsaker! Så nu ska jag bara njuta av denna dag som inte kommer bestå av nå plugg alls. Älskar livet för tillfället. Peace!


Stök

Snart är denna onsdag över. Känns som dagen bara flutit förbi! Aja, nu snart ska jag sova. Sen imorgon väntas en underbar torsdag med endast två lektioner!! Hur skönt är inte det liksom? Fast så är de ju varje torsdag... Dumskalle... Good night!


Typiskt Malin!


Snäll kusin man är

Sitter för tillfället och instruerar min kusin hur han får igång sin iphone, och då via fb. Så det är lite svårt att bli förstådd med vad man menar ibland, haha. Men tror det går framåt! Duktig man är!

THE BODY SHOP

Fick dessa produkter i julklapp, klart de bästa produkter för huden som jag testat. Man blir sådär mjuk och härlig. Och dessutom luktar dom gudomligt! Väldigt bra för min torra hud på vintern.
Fast skulle nog inte använda body butter i ansiktet eftersom då blir man väldigt fet i hyn. Då är det bättre att köpa en ansiktskräm från apoteket eller liknande.

Favoritsmycken


Schooooooool

Sitter i klassrummet, har nyss käkat chickenbits! Är väldigt mätt nu. Ska snart dra till Wayne's med klassen! See ya!

Steve Madden / Karisma

Så fina, vill ha dom! Men just för tillfället lär man hålla i slantarna om man ska kunna åka utomlands i sommar...
799:- Nelly.com

Bad - The Cab


"But we never say never"

Klicka på bilden för låt!

Bilder sen jullovet!


Thursday

Helt vanlig dag i skolan bara det att det var ovanligt lugnt och skönt. Har kommit en bra väg på mitt och Johannas arbete i matten. Känns riktigt bra! Kom hem för cirka en halvtimme sen, efter en promenad med Linnis! Är riktigt skönt att vara ute och gå har jag insett. Men nog om det, imorgon väntas det en dag full med projektarbete och mattegrejs! Känns bra att det inte är några riktigta lektioner och att man får forma dagen som man vill imorgon! Hejdå så länge! :)

Det låter underbart!


Cleaning the room

Ska städa rummet nu. Sen kommer det ut bilder på mitt nystädade rum. Ser ut som en helvete nu, här inne!! Kläder och galgar från golvet till taket... Orkar inte... Ses om ett tag dååå!

First day!

Första dagen i skolan efter lovet, tyckte det endå var rätt kul att träffa klassen osv! Gillar att vara i skolan på något vis fast det kan vara rätt drygt ibland åh! Fick agera "personligassistent" åt Malin som vi sa. Men som vanligt har väl dagen löpt på bra, kom hem för ett tag sen efter att ha varit ute och gått med Sofia och Linnea! Det var min dag lite kort ska nog kika lite Tv nu! Hejdå! :)
Beställde dessa springtights igår från sportamore, 299:-.

Promenix med soffan!

Blev en sväng till ut på promenad! Sofia och jag var nog ute närmare en och en halv timme! Prata om allt mellan himmel och jord. Sen när jag kom hem beställde jag ett par springtights! Och nu har jag käkat korv med bröd. Nu ska jag ta tag i ännu lite mer läxor... Kill me! Aja, hejdå! :)


Klockan nio!

Vaknade klockan ringde halvnio imorse! Klockan nio gav jag mig  ut på promenad med Linnis blev inte den längsta svängen men runt koversta och tillbaka! Sen senare idag ska jag troligvis ut med soffan. Men nu måste jag göra klart skolarbeten och skicka in som jag ligger såååååå lång efter med!!! Hatar att jag skjuter upp precis allt... Men det ska det bli ändring på har jag bestämt mig. Det börjar från och med imorgon med att jag ska jobba på lektionerna och göra det jag ska! Nu ska jag skriva entreprenörerna! Hejdå!

New year's eve

Hej, var till Gävle med Linnea och Sofia igår. I Gävle shoppade, kikade på bio och åt vi. En riktig myyysdag! Fynda även en blus för 50:- på Gina! Askalas säger jag! Sen när vi hade shoppat och allt så gick vi in på SF där vi kikade bio för mig blev det en popcorn och en vitaminwater! Under filmens gång sen så fick jag värlens mensvärk men led igenom den... Tänkte hela tiden KILL ME!! Sen blev det bussen till Hedesunda där min mor hämtade oss. Sen när jag kom hem kikade jag Himym och sedan somna. Det var min dag igår!

Shopping från igår!

Var till Sandviken, Valbo och Gävle med mor min igår! Fick lite saker inhandlar osv. Sen på kvällen var jag med Linnea och kika lite film och drack smoothie som mina läppar kliade av?!?!? Var nog kiwijävelns fel!! Aja nu ska jag nog ta tag i mitt rum! Sen senare idag/kväll blire HPmaraton!! Wihooo! Con Anna y Linnea!

Mitt nyår!

Vet lite random pic's men knäppte inte så mycke kort eller rättare sagt dom flesta bliderna var på golvet? Det var ett mysigt nyår tyckte jag! Fick vara med mina vänner och det är det enda som räknas!

RSS 2.0