Till Rebecca!


Drömmar

Heeej idag är det den 27 september! Eva Hjelm fyller år, jag sitter i skolan och lodar innan naturkunskapen med några classmates. Skulle kunna dö av trötthet... Men det är ju tur att det är andra som håller igång i klassrummet! Nu ska jag kanske skriva privatjuridiken, HEEEJDÅ!

Inspiration


kott kastning!

Har haft en riktigt chill Fredag, ut i skogen efter lunchen och sen komma hem med bussen en timme tidigare! GILLAS! Har käkat lite oxfilé med klyftisar och bea nyss med familjen. Men nu ska jag kanske gå upp till mitt rum och chilla lite sen vidare ut "fram", haha...

!!


Wayne's Coffee

Idag var det en vanlig Torsdag. Kort dag med två lektioner sen en sväng till Wayne's med Sofia och Rebecca! Känner hur det kryper i mina fingrar efter att klicka hem skorna som jag la ut tidigare! Tror nog att jag kommer att göra det. Nu ska jag nog ta tag i mitt rum som ser ut som ett bombnedslag... Usch orkar verkilgen inte! Men hörs väl kanske imorgon efter min längsta skoldag av hela veckan.
Fyfan vill ha sommar nuuu!

Nelly.com


Utvecklande samtal

Veckorna bara flyger förbi hinner knappt med! Det har redan blivit Onsdag och jag har haft utevecklingssamtal idag. Min mentor sa inte så mycket förutom att fråga mig om vad jag ville göra i framtiden efter gymnasiet osv. Sen blev det en sväng till Gävle där de blev lite kinamat och shopping med mor min! Fick med mig en ny BH hem vilket behövdes. Sen drog vi till mina små kusiner som bor i Gävle där vi tittade på lite filmer eller vad man ska kalla det sen dom var i Turkiet. Vill också utomlands!!!!! Sen Ica maxi och vidare hem och nu sitter jag hemma i sängen och nästan somnar... Nu ska jag nog slå på ett o.c avsnitt! SEE YA!
BH:n jag köpte idag! 249:- tror jag den kostade.

kill me, it's sunday...

Ännu en Söndag. Denna Söndag fick jag suget att göra ett litet blogginlägg faktiskt! Idag har jag käkat frukost och lunch. Asgod lunch, det bev typ skinkstek med potatisgratäng, YUM or what? Men sen ska jag troligtvis till valbo en sväng och shoppa, men får se... Nu ska jag gå och fresha till mig lite! Seees!

Mitt liv äger!

Hejhej, har inte bloggat på ett tag. Har inte riktigt orkat... Men i helgen har de varit hur kul som helst! Varit med vänner, käkat paj, sovit hos linnea och en massa annat! Rikigt kul helg måste jag säga! Komme mer uppdatering imorgon, sååå hejdåå!
Bildkälla: Sofia Johansson (Http://sofiaelisabetjohansson.blogg.se)
Sofia hoppas det är ok att jag lånar bilden? ;)
Och bilden är sen i Lördags på mig och Eva (Http://Evahjelms.blogg.se).

Chill

Sitter i skolan nu, ska snart ha Svenska Hejdåå!

Make Up

Tjoo, idag har jag varit i skolan! hade en kort dag slutade cirka fem/tio över ett! Hur niiiz är inte de? Efter att vi slutade så drog jag och sofia och tog en fika, sen in på kicks en sväng köpte typ någon conceler för 270:- som alla säger är jättebra! Så hoppas jag blir nöjd med den! Har kommit i en liten finnperiod som sagt.... Inte niz! Men nu ska jag plocka ur diskmaskinen osv... Skulle ha gymmat med Sofia idag fast hon fick ont i sitt huvud och är inte så taggad på att dra dit själv så. Heeejdå!


Tired bitch!

Finally är det Lördag! Haha, är så skönt att det är helg och bara chilla några dagar! Idag vet jag inte riktigt vad som händer? Kanske en sväng till valbo eller kanske städa mitt bombnedsalg till rum.... Hehe. Men ska nog ta en dusch nu! Need to refresh känner jag! Heeejs!

RSS 2.0