Ute

Just nu sitter jag ute hur härligt som helst!:D Men ikv blire ön kulkul! tycker det bara är för härligt att solen har krypit fram lite:D men nu ska jag duscha ses ;D

äckelväder


bloggblogg

hej bloggar från mobilen lite kul;)

tänkte bara påminna eva om min vackra ring



Pink

Åh jag älskar rosa!! Har satt ihop ett collage med rosa "underkläder" eller trosa, bh och nattlinne liksom helt wonderful! Älskar underkläder liksom! Fast Eva kan nog ifrågasätta min "Stil" eller hur man ska säga.

Eva du är så rätt!

Eva hade satt ihop en typisk Karin outfit på hennes blogg så rätt eva! Vart hitta du klänningen btw???:D
Bild lånad från Evas blogg. Orkar inte skriva länkar men länken hittar ni till vänster ;D

Badat

Badade nyss i kanske en halvtimme. Har liksom fått lite russintår och fingrar. Alltså gillar inte att vädret blir dåligare och dåligare eller ska jag säga kallare. Just nu sitter jag på bron och fryser brr, ne nu ska jag nog eller jag jag vet inte vad jag ska göra. Och ikv vet jag inte vad som händer kanske vara med Eva och Linnea vem vet?? Ha en trevlig dag biatches!
en bild på mina två puddingar ;D sen sommarkväll

Breakfast

Min frukost idag var jordgubbar och mjölk SÅ GOTT! Farmor kom på morgonen med nyplockade jordgubbar Så JÄVLA GOTT!

Nokia e72

Tänkte lägga upp en bättre bild på min nya mobil så här får ni en!

New things

Igår åkte jag till gävle med Eva och Linnea på sommarkväll. där träffa vi lite folk åså. alltså jag fattar inte varför DOM DÄR jämt ska bråka för, så jävla drygt! Men nu ska jag väl ut och sola eller nått snart ses!;D
Det här köpte jag igår!
Ring 99:- Ginatricot
två för 99:- på bikbok
halvstring 30:- hm
Klänning 199:- Hm

Nokia E72

Har köpt ny telefon! Här kommer det en webbkamerabild. kommer upp fler bilder på imon på den med bättre kvalitet. Och Anna har landat i Kanada saknar dig redan :(

Bildbomb

Nu kommer det en bildbomb sen jag var på sandsnäs med dom bästa!!
Vi har nyss anlänt alla är lagomt pigg(Y)
En bild på anna som snart åker till Kanada! Jag kommer sakna anna :'(
Min fotografiska sida ;D
SchteekarNA
Jag kommer sakna dig anna :'(
Dom konstiga ansiktsmaskerna :D
Seriöst min och evas ansiktsmask var cool(A)
Den klockrenaste bilden!:D

:D

Jag har inte uppdaterat nå på sistone iaf inte igår! Det är pågrund utav att jag var på starnbaden igår med Anna, Linnea och Eva. Tänker lägga upp bilder om ett tag så gå in på bloggen igen om en stund.

:D/:(

Ja jag känner glad idag! Liksom en chill dag helt Wonderful! Men får tankar hela tiden på anna att hon drar till Kanada snart. Liksom ingen rolig tanke. Men jag tror det blir toppen för anna se an massa och liksom allt, något annorlunda liksom;). Men ja nu vet jag inte vad jag ska göra vad ska man hitta på liksom?!?! blir säkert nått med linnea och eva. Vi kanske ska planera lite?!?!?;D men see ya latera biatches!
Tänkarn

SEEEGT

Det har varit lite segt på sistone liksom har inte orkat blogga. Så nu uppdaterar jag för Annas skull ;D. Kommer kanske ett till inlägg senare idag. ANNA ÅKER PÅ TISDAG HERREJÄKLAR! Ska nog gå upp och städa rummet nu så, Hejdå!
ÅH ska nog ladda ipoden!:D

Igår

Ja igår var man ju i stan inne på sommarkväll. Riktigt trevligt tidigare på dagen men sen innan vi åkte hem blev det inte så trevligt bara för att alla t********r är dum i huvudet!! Men nu tänkte jag lägga upp bilder på det jag köpte igår.

What i've bought today

30:- st på Hm

helt ok

Var och kikade på Eclipse idag helt OK. Hade nog för höga förväntningar som jag har på typ allt här livet, Suck! Men den var ändå bra så en tumme upp. Hade även lite tid för shopping köpte två par trosor 30:- st asbilligt liksom! Men see ya later aligators! BTW Allsång på Skansen SUGER seriöst idag gjorde det iaf :P

Yeaah!

Reserverat och klart, Eclipse imorgon!!



trött

Ska nog gå och lägga mig. Är så himla trött liksom.

Hiss/Diss

-Att ha ett ton smink på sig mitt i sommar och för övrigt så det ser ut som att det ska lossna en stor smink-kaka.


-------------------------------------------------------------------------------------------------



- Eva & Linnea som har gjort mitt sommarlov guldvärt hittills!



HEEEEEEEEEEEEJ

Hej, idag har jag målat riktigt trevligt or not är helt täckt utav färg på armarna (fast jag har ju tagit bort det(A). Men det har inte varit nå fint väder idag förens nu på kvällen liksom helt sick och imon ska det bli askalas väder tyckte jag det stod. Men nu ska jag nog gå och göra något annat kan ju inte sitta här och knäppa egopic's ;D.
SEE YA LATER BIATCHES!!!

RSS 2.0