Yesterday!

Igår var jag en sväng till Valbo där jag införskaffade mig en långklänning och lösnagalar. Klänningen kostade bara 100:- vilket pris och lösnaglar för 80:- tror jag. Men igår kväll var jag bara hemma ångrade mig lite att jag inte hängde med in till sandviken men men. Just nu sitter jag i soffan med en liten kusin som ligger och sover. Imorgon blir det filmkik osv i skolan så jävla skönt!
Hm 100:-

Grill

Hej hopp! Har grillat idag med klassen, riktigt trevligt! Nu sitter jag och chillar lite som jag har gjort hela dagen typ...:) Men nu vet jag ej vad jag ska göra.. SES!

friday morning

Sitter i min säng och lodar lite vid datorn, ska snart upp och skära upp lite gurka tills vi ska grilla idag! Härligt och grilla med klassen, fast det är skönt i skolan hur det än är nu så! :) Men igår var jag på a-lags match på solliden. Och senare drog några hem till mig och blev där ett tag. Men nu ska jag gå och skära upp gurka, SES!

En ovanlig onsdag

Det enda vi ska göra denna onsdag är att ha No, So, idrott sen ska vi ha brännboll mot lärarna! En till chilldag!  Känns skönt. Igår var jag framme och spela kort osv, riktigt trevligt! :) Men nu ska jag lyssna på en redovisning i Teknik! Hejdå!

Sista grejen

Sista grejen för grundskolan, en so-redovisning! Orkar knappt, haha. men det är iaf snart över vilket är skönt! :D

solsidan

Sitter och tittar på våran nya tv som vi var in och köpte idag. Men skulle ha gjort matte idag men så blev de inte... Ska nog läsa lite i matteboken innan jag går och lägger mig! Hejdå!

Spela ett spel

Sitter och spelar lite spel på ipaden. Men snart ska jag nog ta tag i matten eftersom vi har matteprov på tisdag. Och sen ska jag nog försöka göra om mitt geografi arbete, så jag får ett till Vg till slutbetyget. Men nu för tillfället ska jag fortsätta att spela lite, hejdå!

Saturday morning

Härliga Lördag har återvänt, hela sju dagar sen! Idag ska jag chilla kanske ta en tur på cykeln eller moppen. Känns så skönt bara so redovisning och matteprov nästa vecka. Känns att det är slutspurt på allt i skolan, SKÖNT! Ikväll vet jag ej vad som händer. Men det är ju skönt på ett vis det också. Hejdå!

happy day!

Har haft en helt okej dag! Har haft sista nationella, muntligt i matte, feel good! Men det var rätt så svårt kändes det som :S. Men jag har gjort min redovisning i Teknik vilket gick bra! Presenterade min uppfinning men jag vet inte vad jag ska kalla den, men skitsamma kommer iaf få VG i slutbetyg! Men nu ska jag skriva lite på son som behöver finslipas! Hejdå!

Life isn't easy

Sitter i skolan och har spanska... Suger glad att jag slipper den äckliga spanskan på gymnasiet! Men innan har vi haft matte, engelska som vi bara satt av eftersom vi inte hade någon lärare sen en konstig idrottslektion typ. Är så nervös för gymnasiet. Man tänker osv har jag verkligen valt rätt åså.. Blir helt knäpp men det blir nog bra tillslut! Men ska fortsätta att slöa lite på spanskalektionen nu!

One tree hill

Tittade typ för en timme sedan på det sista one tree hill avsnittet för den åttonde säsongen. Men jag blev misstänksam att det var det absolut sista avsnittet för one tree hill... Men sen läste jag att det blir en nionde säsong!! Tänkte att det var slutet, haha. Intessant fakta... Men nu ska jag köra in moppen och gå och lägga mig eftersom jag är så trött.. Men det beror nog på att jag har jobbat idag... xD Hejdå!

bildanalys

Sitter just nu och kikar Bigbrother och skriver en bildanalys eller rättare sagt ska brja på en bildanalys som ska in innan tolv inatt... Men det gå ju på en halvtimme så det är chill! Btw har ni sett spotify värsta fresh på nå vis! Men ska göra analys nu... Usch nu kom jag på att vi har jävla skot orientering i morgon som våran idrottslärare bara har bestämt... Suck fick reda på det i idag bra framförhållning eller inte... Har lektioner som man skulle behöva i morgon men det skiter väl våra lärare i?.... Så jävla skönt det ska bli med gymnasie! Men nu ska jag avsluta detta inlägg med ett snällt Hejdå!

åskans fel..

Det är åskans fel att jag inte har kunnat blogga. Åskan tod vårat modem hemma ner i död
torsdags morgon. En hemsk händelse.. Men nu är jag back on treck typ, förutom att internet inte funkar på min äckliga skoldator... Suger, menmen... Tänkte sriva att jag inte har gjort så mycket dom senaste dagarna förutom att jag har varit lite sjuk till och från. Men jag får inte glömma födelsedagsfikat med Eva och Linnea sen har jag även varit och shoppat lite, blev bland annat ett par skor till avslutningen. Orkar inte skriva mer nu...

Slut

första lektionen är slut för dagen, många kvar.... Är SÅ trött! Vill hem och sova. Men solen skiner vilket är positvit. Hejdå!

This is way to good!

Älskar vädret ute nu, varmt och skönt! Därför orkar inte jag blogga nå mer idag. Hejdå!

Sunshine!

Solen skiner ute och jag har nyss dischat. Har typ städat rummet idag, det tog ju ett bra tag så... Haha. Igår skrev jag att jag skulle till Sandviken osv. men sen blev det även vidare till Valbo och där köpte jag en klänning och mamma köpte en matta till mig... Insåg nyss att den var mindre än vad jag trodde. Men den får Duga. Sen runt fyra ska vi åka iväg och käka någonstans för vi ska typ fira att farfar blev 70 år i Torsdags. Lite trevligt sådär men nu lär jag klä på mig SES!

Fredag!

Skrev nyss ett inlägg som försvann.. -.- Men nu snart ska jag med mamma till sandviken osv.

Lyckad onsdag

Har haft en realtivt trevlig dag. Fick reda på första nationella i Spanska och fick G helt otroligt! Riktigt nöjd faktiskt eftersom spanska är inte mitt ämne kan man säga. Har ju legat på gränsen till ett IG.. Och om jag inte fixar nationella nu så blir jag nog inte godkänd kan jag tänka mig... Men får hoppas att resultaten blir bra framöver i spanska! Hejdå nu ska jag skriva sista frågan på so:n som ska in på Fredag.

Snyggt iphone skal


Helt okej tisdag

Hittils har jag skrivit so och lämnat in teknikhistorian! Känns skönt att få lite gjort. Nu är det bara att sätta fart med redovisningen eller var det är på no:n... Orkar inte fast ja.. Men när jag kommer hem ska jag kika Gossip girl och 90210! Känns skönt men ska fortsätta och försöka komma igång med  resten av no:n. SES!
File:Submarine Hajen 1.jpg
Skrev om ubåtens historia!

RSS 2.0