Lussebulle, Yummie!


my breakfast


Clean Windows

Ja nu sitter jag här i soffan och beundrar min mamma som tvättar fönstrerna. Hon är ju så hemskt duktigt.. Haha, hon blir jätteirriterad på mig när jag har grejer överallt. Men nu ska jag berätta om min dag. Gick upp sex typ, sen no-prov klockan åtta typ sen resten av dag var Chill med stort C! Nu ska jag nog återgå till lite mer FB ses!

Hej

Hejdå.. Orkar inte blogga nu så ses om högst en vecka eller en dag vem vet? Men ses Cha!

rödblommig

Åh jag är alldeles rödblommig i ansiktet... Det riktigt hettar riktigt i ansiktet, lite skönt faktiskt:D Man vet liksom att man har varit ute om man säger så. Men nu ska jag ta tag i non! SES

http://isabeladrian.com

Kan varmt rekommendera den här bloggen! Man kan även se Isabel i Svenska Hollywoodfruar.

Godmorgon

Idag ska jag nog städa rummet åså... BTW här kommer bilder på det jag köpte igår.
Lypsyl Kommer inte ihåg priset :p
Mascara 149:- tror jag
Skor 1099:-

Nyårsklänning?


Torrt?

Aa, som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat nå dom senaste dagarna.. Men har liksom inte orkat. Men ikv ska man väl antagligen fram. Sen imon ska jag till stan och köpta nya "vinterskor". Hoppas jag hittar nå bra skor! Men nu ska jag väl chilla och sen fram. Hej då!

Engelska

Nu ska jag skriva lite engelska. Sen ska jag göra so och no. Nu gäller det att satsa på skolan BTW fick MVG på matten i fredags! Hur glad som helst var jag kan jag säga. Men sen så ska jag kika Svenska Hollywoodfruar!

Snow

Just nu sitter jag i köket. Ute snöar det och blir plask? Gillas inte! Men nu kanske man ska tag i lite skolarbete? Orka.. Fick reda på idag att jag ligger typ på VG på engelskan vilket är Great!
See ya latero!

Farsdag var de ja

har typ umgåtts med mina mor- och farföräldrar. Fett skönt men nu ska jag sova sleep tight!

Bessemer

Har varit och tittat på öppet hus på Bessemer idag med Alex, Eva, Emil, Linnea och sofia. Har börjat förstått vilket program jag vill gå. Det blir nog ekonomi. Träffade även Anna och Jonna där inne. Sen när jag kom hem fick jag mina nya sockor som mormor har stickat åt mig. Men nu ska jag väl kanske kika lite OTH. SEE YA LATER!

Taggad på matteprov!

Jag vill ha matteprov nu. Är sugen på de, konstigt? Är sugen på skolan liksom, idag vakna jag med huvudvärk åså.. så jag åkte inte till skolan idag. Men typ efter att jag sovit en timme eller två till så blev de liksom bra? Sen fick jag liksom lite ont i mitt öra som jag brukar ha? Jag tror att jag liksom inte var sjuk. Jag tror det var gymnasiegrejen igår som spökade jag blir så jävla stressad av att täka på gymnasiet. Så det var nog mer psykist än fysiskt. Men jag ska minst ha 200 poäng när jag går ut nian ett av mina mål. men helst vill jag slå min bror som hade 225 och de ska jag också göra! Nu jävlar är jag taggad på skolan!!!

Firework

Älskar den här låten!

IG

Seriöst jag är jättestressad för gymnasieva och allt för jag har inga betyg att söka med. Jag suger på alla ämnen... Känns som man aldrig kommer att komma in på något program jag vill.. Och jag kommer faila så jävla mycket på spanskan imon... Jag kommer säkert att lära gå IV för jag vägrar OP eller liknande. Nu ger jag OP som exempel eftersom det aldrig nästan är höga intagningspoäng på det.. Och jag vill inte torka skit som jag relaterar med det.
Jag har helt tappat motivationen till att plugga...

Europe music awards

Seriöst jag ÄLSKAR MTV!
Programledaren för ikväll: Eva Longoria Parker

Sorry/7

Förlåt jag har bara inte orkat uppdaterat men nu kommer det....
7 sanningar om mig som ni inte vet, och jag blev nominerad av Eva och Anna.
1. Jag drömmer att ha ett eget klädesmärke, liksom vem drämmer inte om det? men först ska jag vara välutbildad inom något annat.
2. jag fullkomligt älskar julen. eftersom jag älskar att pynta, köpa julklappar och att umgås med släkten. Det är det bästa som finns.
3. jag känner mig ibland smådeprimerad och vill inte ens dra mig ur sängen vissa dagar. Det kan bero på olika anledningar.
4. jag fullkomligt hatar djur speciellt katter... Skulle aldrig få för mig att ha ett djur som mest kanske en hund?
5. Jag hatar att bo i Färnbo, det beror inte på folket utan att det är så långt till allt. Jag vill bo centralt!
6. Jag vill/ska flytta till Usa. En dröm sen man var liten kan man säga. Jag vill uppleva liksom hur det är där har dom olika värderingar på saker och ting. Eller "The fashion" är det annorlunda? Jag är liksom nyfiken kan man säga.
7. Jag älskar att umgås med släkten åså. Man liksom kopplar bort allt annat det är så skönt.

RSS 2.0