Drar till Turkiet!

Nu drar jag till Turkiet! Ses när jag kommer tillbaka. Och jag kommer tillbaka på Torsdag, så det blir updatering! Heeejdå!

solsken och värme!

Usch, det är kallt och blött ute nu de gillar vi inte! Men imorgon drar man till Turkiet fan va skönt! Åååh sen får jag gå i taxfreen (eller hur jag ska skriva) på Arlanda! Älskar att gå i Taxfreen, lukta på parfymer och kanske köpa lite godis eller något liknande! Det känns nästan som att det är Taxfreen som jag ser mest fram emot, haha.. Men lär städa rummet snart... Orkar inte... :( Men har iaf packat resväskan nu! :D SES!

Watermelon


Poolen är snart full!

Poolen är snart fylld, skulle gärna bada men det är lite väl kallt i den... Haha. Men idag ska jag plocka ihop kläder som jag ska ha med mig till Turkiet så dom ska bli tvättade osv! Känns riktigt skönt att åka utomlands eftersom det inte är så jättefint väder ute nu iaf. Nej nu ska jag hämta lite vattenmelon! Hejdå!

Turkiet Soon!

Skönt med lite halvtaskigt väder idag faktiskt. Kanske inte blir lika varmt så man svettas ikv som man har gjort nästan alla andra kvällar på sistone! Sitter just nu och käkat hotta chips från Gysinge marknad, riktigt bränns i käften men goda är dom iaf! Och nu dom närmaste dagarna ska jag nog chilla och ta de lugnt som man gör jämt ändå men skit i det! Igår firade jag min moster som fyllde 45 i Torsdags fick osv där.... Men läsken tog slut.... Sen åkte jag vidare till sofia, dit kom sedan linnea och tillsist eva. Men nu ska jag gå ut och hitta på något, men det kommer nog någon uppdatering till innan jag åker till Turkiet på Onsdag. SES!

Sommarlov

Igår var det avslutning, det blev en fin dag med traktoråka och sång kan man säga. Sen emot kvällen blev det avslutningsfest, som var trevlig till en början som sedan blev pretty messed up. Men det kommer nog bli ett bra slut utav alla tråigheter igår! Men nu ska jag nog gå och kika om det finns nå mer skräp på gården, Ses!
Några utav alla fina bilder från avslutningen, kanske kommer upp fler sen! :)

Dagen i bilder


Fix!

idag vaknade ag cirka nio hade nog kunnat sovit längre men jag lära liksom upp! Idag ska vi lämna in våra datorer, så detta blir nog sista inlägget på denna dator för min del. Och jag hade en jättekonstig dröm inatt att jag skulle gå nå random program i höst som jag inte visste var det va osv :s. Men nu ska jag nog gå och platta håret osv, så vi ses väl ikv!

En fågel under äppelträdet

Sitter ute på altan just nu, så skönt när det är varmt in på kvällningen. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att ta på mig mina lösnaglar. Hitta nyss en rosa plånbok i mitt sängbord och där i låg det hela 500:- !!!! äntligen händer det! Glömde säga att vi fira min bror igår som fyller 20 år imorgon, jag vet i förtid  menmen.  Och imorgon är det inte bara min brors födelsedag utan även typ sista dagen i skolan när vi ska lämna in datorer, träna på låten till avslutningen och få avslutningslunch! Men SES!

Sunny life

Solen lyser även idag! Hur härligt som helst. Igår var jag in till sandviken med linnea och hennes familj och kikade på balen. Guud jag vill också gå på bal! Sen senare på kvällen bar det av frammåt där jag träffade lite folk osv. Idag har jag hunnit sola, men fick sån jävla mensvärk nu så jag visste inte vad jag skulle ta mig till... Så nu sitter och på bron och sitter vid dator ska väl ut i solen igen en sväng snart, SES!

Summerfeeling


simple thursday

Idag är det Torsdag. Igår var det Onsdag och då var jag med anna på kvällen, vi kikade på dom tre första AmericanPie filmerna, men vi var även fram en sväng och där mötte vi lite trevliga människor plus att vi gungade. Och idag på morgonen så kikade vi på fired up och någon percy jackson film? xD Men nu vet jag inte riktigt vad som händer, så vi får se vad kvällen bjuder på!
En vacker bild ifrån ett fönster i skolan!

RSS 2.0