You call it life, we call it Pooop!

-

ditt jävla äckel!

.

Godmorgonochidagärdetsolute

Heeej, idag är det en  vacker dag ute ska nog ta vara på den lika med att sola och bada:D. Så min fråga är vill Linnea och Eva hitta på något kanske?;D dessutom läste jag Evas blogg nyss detdär inlägget TRUE var ju så rätt.    Men om Eva eller Linnea ser dethär så kan ni höra av er;) Om ni vill hitta på något alltså;)


hejhej

Trevlig kväll igår med girlsen :D tänker inte skriva nå mer förutom att jag ska lägga upp spåkulan.

So, true!

Ja idag har det varit en trevlig dag med dom bästa det är därför jag inte orkar att uppdatera så ;D see ya!!

WTF?!?!?!?!

Jag är på något konstigt humör känns liksom att man inte är nå sugen på midsommar känns surt men det kommer väl;P Men nu vill jag ha mjukglass men får inte äta det :O. men nu ska nog spela  lego batman jag vet NOLIFE!! men men ska nog börja med att lägga ut vad som står på spåkulan varje dag inne på Fb så här kommer min andra spåkula skit eller vad jag ska säga:O.

vitamin well

Ja nu är man hemma från en trevlig övernattning vid oppsjön! men vet ej om det blir nå mer uppdatering från idag, är ju ganska trött:P Ett plus är ju att jag fick kvar min Vitamin Well :D!

Sol

Idag verkar det bli en solig dag riktigt bra(Y). Vet liksom inte vad jag mer ska skriva så:P. Men ses antagligen imon;D

Frågestund

Ja tänkte ha frågestund svarar på alla frågor. hoppas ni mina tre läser ställer en fråga även fast den är oseriös, för det tycker jag är kul (Y) alltså ni ställer frågorna här i kommentarsfältet;D

Ännu gladare:D

Jag vet inte om det är nå fel på mig idag är typ jätteglad !:D och ännu gladare blev jag när Eva sa att hon jag linnea och anna ska till oppsjön imon liksom jätteglad!!:D Plus att jag längtar till midsommar jättmycket också:D

Bra Humör

Ja idag är jag liksom asglad men vet ej varför??! Helt mysko liksom. Men vad ska man hitta på nu då får fundera... Jag vill bara hitta på nå med girlsen liksom typ bara sitta och prata åså skulle vara skitmysigt hoppas någon mer känner så uatv Eva, Linnea och Anna???


Joshua Radin - I'd Rather Be with You


Moln...

Usch vilket väder vill att det ska vara sol!!!

Tönt

Fy fan, sitter och kikar på tv4 usch fy fan vad jag ogillar Carola vilken satmara! Men men ska inte lägga nå mer energi på det. Fyfan vilket shoppingsug jag har, vill bara till stan köpa skor, kläder och mycket mer någon som vill hänga med till stan någon dag??? See ya later bitches!

?

Ja, nu lär man tänka...

Tillbaks

Ja, kom på att jag har en blogg lite underligt att jag har glömt bort den ska försöka smyga in ett inlägg varje dag eller mer men det får vi se. Plus lite uppfräshning (STAVNING?) ja fick ju bara G i Svenska knappt nå mer så..... AA, men nu ska jag sov men ja. Just ja såg Remember me fyfan va jag grät kom på att man ska ta vara på livet så mycket som man kan så nu börjar det nya livet(Y) ska satsa på att göra det jag vill först och resten sist som tjejen i filmen. Hon åt desserten istället för förrätt för hon vela inte dö typ och missa efterrätten som hon tyckte bäst om. men jag varmt rekommenderar den film fyfan alltså alla filmer som jag har sett på sistone har typ varit sorgliga förutom Zombieland som jag tittade på med Eva och Anna igår. Men nu ska sova ses imon troligen ;D

RSS 2.0