Förändring

Gjorde om lite i rummet igår. Blev väl ok, vela bara ha lite förändring sådär. Nu får det vara såhär ett tag.

All Of The Lights


Söndag

Första söndagen på länge man inte känner sig smått deprimerad. Känns skönt med en veckas lov! Uppdaterar senare, see ya!

Har valt!


Ska beställas ikväll!

äntligen ska jag få skicka efter min älskade O.C box! :D

Min födelsedag!

Ja, idag fyller jag sexton år! Feels good! Här käkat tårta åså byggt en hylla, ett nattuksbord eller vad det heter? Är nöjd med den här dagen har samlat ihop lite pengar också, tror de var 1620:-. Men nu är jag trött.. Och eftermiddagen var trevlig Eva och Linnea var ovanligt snälla emot mig... för en gångs skull XD hahaha... Hejdå!
Va vacker jag var.. HOST!
Linnea och Evas vackra ben!

Sista inlägget som 15åring!

Det här blir sista inlägget som 15åring, känner att det ska bli skönt att bli äldre fast liksom inte? XD Som jag känner mig inge lockad att börja övningsköra tillexempel som mina föäldrar tjatar om hela tiden... ja äldre = visare kanske? Haha! Men ja det känns bra. Och mogondage kommer att bjuda på tårta först på eftermiddagen med Eva och Linnea sen på kvällen med släkten! LIVET SOM FEMTONÅRING ÄR SNART ÖVER WIHOOOOOOO! HEJDÅ MITT FOMTONÅRIGA LIV!

imorgon

Hej, jag har nyss skrivit klart min bokanalys kanske inte jättenöjd men orkar inge mer... Hahaha... Imorgon är det den 21 februari 2011 och jag fyller 16år! Lite  sick men det känns inte som jag fyller det känns som vilken jävla trökmåndag som helst... Men jag har även varit på dop idag, asgott fika! Sen efter dopet drog hela familjen till ica maxi. Där införskaffade jag mig ett nytt nagellack och finnmedel typ kan behövas... Haha men nu ska jag kika lite serier. Hejdå!

Dusch

Tog nyss en dusch, feels good! men ska väl snart läsa lite i min bok. Dagen har väl löpt på bra. Vet inte mer vad jag ska säga? Konstigt eller kanske inte? XD SeeeS!

Fuckers

Hej, idag har vi nationella i engelska muntliga. Annars en chilldag. SKÖNT! Men nu ska jag njuta mer utav rasten! Hejdå!

Valbo/Gävle

Har varit i Valbo och Gävle idag hittade lite saker åså. Men orkar inte knäppa kort på grejerna nu! Sen runt kl 18:00 tror jag att det är iaf, ska jag fram och käka på pizzan med Anna, Eva och Linnea. Sen ska vi titta på skräckfilm ....  Kommer dö lite inombords känner jag... Men nu ska jag greja lite SES!

Teknik

Har suttit nu och funderat på gymnasie OSV. Har bestämt mig nu tror jag och det blir teknik troligtvis, ska iaf inte gå något yrkesprogram!

Onsdag

Hej, idag har jag varit i skolan. Riktigt kul? Nej fast skrev soprov och det känns som det gick bra (: Aja kanske man ska ta tag i rummet? Fast ne, eller? Aja får bli som det blir! Ciao.
Det här skalet skulle jag lätt ha ifall jag hade en Iphone!

RSS 2.0