Var sjuk idag..

Har varit hemma idag pågrund utav att jag mådde as illa imorse. värsta konstigt. Men nu är jag pigg! Så imon blire skola hoppas jag får skriva no provet på matte lektionen imon. Men nu har jag skickat efter ett par skor ifrån HM 299:- tror jag dom kostade. Hoppas dom passar bra annars blir jag besviken.

Shopping!

Idag har jag varit i Valbo med mamma och mormor. Blev lite inhandlat = tummen upp!:D Här kommer det bilder på det jag har köpt!
Klänning HM 299:-
nagellack 69:-

Inaktiv

Ja så äre bara! orkar inte hålla koll på att blogg ska satsa på skolan hur nu det ska gå?? IG i allt kanske det slutar med??? :O Menmen nu blire plugga So!! Gjorde ett oförberätt eller hur det stavas engelska prov idag känndes faktiskt bra!(A) typ första engelska grejen som har gått bra ever!! Men nu blire so....
Byebye motherfuckers!!

nine eleven

Ja, ett tag sen man blogga menmen.. nu på kvällen har jag käkat portergryta yummie!! Ne men nu blir det att vara hemma och chilla med familjen, faktiskt riktigt skönt!

summermemories


Mulberry

Me WANT!!

Gymnasieval?

Vad ska man gå för gymnasie någon som har nå tips?:P
Kom och tänka på det helt plötsligt liksomXD

Halstabletter

Sitter och suger på en halstablett, har ju även lite ont i halsen-.-....
Usch jag vill ha en ny väska en Imac Seriöst dom är bara för sygga(A).
Men det är ju så att man ska ju a pengar till sakerna också... Men det har ju jag.. eller inte XD

Sjuk...

Är sjuk, men tror jag blir fisk tills i morgon... Vi får hoppas på det!! Men ska nog försöka räkna lite matte och göra so.. Men ska BARA vara FRISK tills imon! Orkar inte vara så jävla förkyld nå mer!!!
Fy fan va lock i örona jag fick...
Men vi får hoppas att jag får träffa min kära klass imon!

RSS 2.0