På bussen!

Sitter på bussen på väg till Gävle och ska kika bio! Och filmen blir breaking dawn del 1!


Här är man social...


Nya skor

Idag har jag varit i skolan. Efter skola bestämde jag, Linnea och Sofia att vi skulle dra till spåret! Först hämtade jag mina nya skor som hade kommit till ica. Sen drog jag hem och efter en liten stund så gick vi fram till spåret, efter spåret drog jag och Linnea till Ica och köpte ett varsit äpple. Nu har jag käkat och duschat så nu är det dags för PLUGG!!!!!!


Hemma

Idag har jag varit i skolan. Chillat runt käkat kladdkaka med klassen osv. När jag kom hem drog jag till gymmet med mina vänner! Blev kanske inte den bästa träningen men det blir nya tag imorgon! Nu ska jag skriva klar min samhällskunskap! See ya latero!


Fars dag

Idag är det farsdag och jag har käkat mat med min familj + farmor, farfar, mormor och morfar! Vi åt potatisgratäng och kött sen till efterrätt tårta eller vad de nu skulle föreställa? Haha. Men det har varit en lugn dag men har inte fått nå skolgrejer gjorde så det får jag antagligen ägna min natt till... KILL ME!! Varför gör jag inte saker i tid för?!?!?! BLIR SÅ ARG PÅ MIG SJÄLV!!! Men nu ska jag sätta igång med samhällskunskapen!
Har även kikat repris idag på "Så mycket bättre" med min mor... Vafan slösar jag min tid på igentligen??!?!!?

School

Hej, idag har jag haft en rätt så Lugn dag! Ikväll väntas det fredagsmys hos Sofia med Sofia, Eva, Linnea och kanske/troligtvis Matilda. Sååå heeeidoo!


Glee

Sitter och kikar glee nu men ska väl sova snart! Hejdåå!


Godmorgon!

Sitter i klassrummet med några classmates och kikar Sex and the city! Rätt så bra start på dagen kan man väl säga! Om cirka en halvtimme tror jag att det är naturkunskap. Denna dag kommer nog gå rätt så snabbt känns det som fast ser inte fram emot Franskan orkar inte men måste vara där nu!! Dom senaste två gångerna det var Franska så var jag sjuk. Men det går nog bra sen när jag kommer till Franskan, brukar vara rätt så kul tycker jag, hehe... Men nu ska jag fortsätta att kika Sex and the city! HEJDÅ!

Hur glad som helst!!!

Nu är den beställd!! :D

stop and stare


Redan Fredag sen nästa vecka är det skola igen... KILL ME! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska ha för mig? Blir väl att kanske ta tag i socialdemokratergrejen jag och Malin håller på med på samhällskunskapen. Usch orkar inte skola vill ha mer LOV!!! Men antar att det blir väl inte så hemskt i skolan heller.
Kom på nu att man kanske ska baka lite? Känner för det, lite omväxling från att ligga på soffan och dega. Sååå HEIIIDOO!

Älskar temple run


RSS 2.0