Sportlov - Tisdag

Vet inte riktigt vad jag ska skriva men igår var jag med Brook hela dagen. Vi var ju dock inte så aktiva utan vi låg ocoh kika film heela dagen typ, fast sen blev det en promenad till Brook senare på kvällen. Där var jag kanske i en och en halvtimme eller så. Jag tittade på när hon tog hand om sina hästar osv. eftersom jag vågade inte ens gå in i hagen... hehe. Sen hängde vi på brooks rum och bara töntade runt typ, sen tv och sen drog jag hem när min mamma hämtade mig.

Nu idag har jag endast hunnit med att kika lite vakna med the voice och dator. Vet inte riktigt vad som väntar denna dag? hmm. aja, heejdå! BTW lyssna på låten!

Mina älskade Converse


Min kväll!

Min dag har väldigt bra! Började med att jag fick ett par connes ( + att dom betalar största delen på min turkietresa) av mina föräldrar sen hade Sofia fixat tårta till mig i skolan som dom flesta åt på hela dagen typ! Sen när jag kom hem hade jag det lungt i cirka en timme sedan kom allt folk på fika osv. Fick ihop lite pengar åså så är helt nöjd med dagen! :)

It´s my b-day tomorrow!

Hellu inte mycket till bloggande på sistone. Orkar inte. Men iaf idag har jag varit i skolan och avslutade hela skoldagen med ett prov som jag hade missat och gjorde det på provtillfället. Sen bil hem med Brook och hennes mamma, sååå skönt att åka bil istället för buss!

Sen nu på kvällen har jag varit på Zuuumba och skakat roooompaaaa. Fast hade inte sån energiii, så jävla trött!! Men nu ska jag städa rummet sen time to sleeep. Kan inte fatta att jag fyller imorgon, och det blir mer "oheligt" att fylla för varje år som går... så tragiskt. Heeidooo!
(Kan säga att det har sett mycket värre ut...)

Orkar inte skola. Vill ha lov och slippa matteprov och privatjuridiksprov!! Blööö...


I skolan

Sitter i skolan och har naturkunskap. Sen är det svenska och pj kvar på denna skoldag. Men ska åka tjugo över tre eftersom ja ska stanna i skolan och plugga till prov imorgon! Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. Hejdåå!


Grey's anatomy

Kikar grey's anatomy! Sen blir det att sova. Imorgon ska jag till Brook sen vet jag inget mer. Heeeidoo!


2012


See ya tomorrow classmates!

Har varit hemma nu i tre dagar från skolan och varit magsjuk. Men imorgon återvänder jag. Känner att jag ligger efter bra mycket i matten.... Varför?!?!??! Men får ta tag i det imorgon. Nu lever jag i nuet och tittar på tv. Nej, men ska skriva en filmrecension på engelska och försöka göra entreprenörerna som skulle ha varit inne för flera månader sedan.. Hehe, duktig i skolan ja.
Bild sen i helgen. Myskväll/dag med Anna och Sofia (hennes bild).

RSS 2.0