Julklappar

Här kommer lite bilder på mina julklappar har även fått lite till men vet inte vad jag har gjort av dom?? Var mindre än 24 h sen jag fick dom??? Vad är det för fel på mig. Sen så ska jag få julklapp idag också av mina småkussar! Riktigt nöjd med julklapparna denna jul!
GOD JUL!

Shopping

Har varit och köpt julklappar idag och även lite annat. Var ledig idag så jag fick sova ordentligt! Riktigt skönt. Imorgon kan man ju diskutera om man vill gå till skolan... Matteprov, guud jag kommer att döööööö. Har inte tid att blogga nå mer nu!  CIAO!
Lindex
HM

In the classroom


Annas mössor/hattar m.m.

Lite bilder på min kära vän Anna från när vi var i Gävle jag, Linnea och Anna och kikade bio, vi hade lite fritid innan som resulterade i att vi gick runt på hm och anna testa en massa hattar/mössor.

2011-12-06

Sitter i skolan just nu och upptäckte att naturkunskapen som jag har skrivit på min dator är borta... TROR JAG DÖR. Orkar inte, vill ha lov och att alla prov ska vara över sen att det ska vara julafton! dum som man är så skjuter man upp allt... Äsch nu ska jag väl försöka skriva om naturkunskapen tills det är lektion. Rebecca kommmer att döda mig.. hehe

Just nu i klassrummet

Vill ha snö

Sitter hemma i soffan har varit och hämtat min moster i Östervåla med min mamma, sen var vi ner en sväng till mormor och morfar. Fryser riktigt ordentligt känner mig inte nå pigg alls... Har inte känt mig riktigt frisk på någon vecka... SUGER! VILL BARA SOVA NU!!! HEJDÅÅÅÅÅÅ!!!
ÅÅÅÅH VILL HA SNÖÖÖÖÖ!!

RSS 2.0